GündemKısmetse Olur'da yeni bir aşk doğuyor! (Tankut yeniden Kısmetse Olur'da)

Kısmetse Olur'da yeni bir aşk doğuyor! (Tankut yeniden Kısmetse Olur'da)

16.01.2017 - 07:28 | Son Güncellenme:

Kısmetse Olur yeni bölümleri ile hafta içi her gün ekrana gelmeye devam ediyor. Son eleme gecesinden sonra Tankut'un gelişi gelin ve damat adayları tarafından coşkuyla karşılandı. Tuğçe'nin Tankut'a olan ilgisi ise yeni bir aşk mı doğuyor sorusunu akıllara getirdi.

Kısmetse Olurda yeni bir aşk doğuyor (Tankut yeniden Kısmetse Olurda)

Kısmetse Olur'da Pazar akşam heyecan dolu bir eleme gecesi yaşandı. Gelin adayları ve damat adayları arasında gerilim yükseldi. Sibel ve Tuğçe arasındaki Gökhan krizi devam ederken bir kişi yarışmaya veda etti.

Haberin Devamı

KISMETSE OLUR 333. BÖLÜM FRAGMANI


KISMETSE OLUR'DA KİM ELENDİ?

Yapılan oylama sonucunda damat adaylarından Barış ve Gizem son ikiye kaldı. Barış 3 oy, Gizem 4 oy oldu. Didem ve Onur ise haftanın birincileri olarak çeki bölüştüler.

Zarfın içinden çıkan sonuca göre Kısmetse Olur'da birinciliği alan evi koruyabilecekti. Didem ve Onur arasında yapılan oylama sonucunda en çok oyu alan isim Onur oluyor ve Kısmetse Olur'da bu hafta Gizem eleniyor.


YENİ GELEN GELİN ADAYI ORTALIĞI KARIŞTIRDI

Merve'nin damatlar evinde Gözde hakkındaki konuşmaları, evde büyük bir gerginliğe yol açıyor!
Berker'le gerilen Gözde, Merve'den bunun hesabını soruyor!

TANKUT KISMETSE OLUR'A GERİ DÖNDÜ

Kısmetse Olur'un eski yarışmacılarından Tankut yarışmaya yeniden katıldı. Gelin adaylarının yanına giderek eve geri döndüğünü müjdeleyen Tankut'un gelişine gelin adayları çok şaşırdı. Tuğçe Ergişi Tankut'un gelmesinden dolayı ayrı mutlu olduğunu belirtti.

Haberin Devamı

Damat adaylarının yanına giden Tankut, evde büyük bir coşkuyla karşılandı.