GündemKırgın Çiçekler'den 58. bölüm için sürpriz yeni fragman yayında

Kırgın Çiçekler'den 58. bölüm için sürpriz yeni fragman yayında

31.10.2016 - 07:39 | Son Güncellenme:

Ekranların sevilen dizisi Kırgın Çiçekler'den 58. bölüm için sürpriz yeni fragman yayında. Kırgın Çiçekler dizisinde Sadullah Kemal'den intikam almak için kolları sıvıyor. Karakol'da Sadullah'ı gören Nazan düşüp bayılıyor. İşte Kırgın Çiçekler 58. yeni bölüm fragmanı ve son bölümde yaşananlar...

Kırgın Çiçeklerden 58. bölüm için sürpriz yeni fragman yayında

Ekranların dram yüklü senaryosu Kırgın Çiçekler yayınlanan son bölüm ardından 58. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Kırgın Çiçekler yayınlanan 58. yeni bölüm fragmanında Sadullah yaptıklarından dolayı Kemal'den hesap soracaktır. Kırgın Çiçekler 58. bölüm final sahnesinde ise Songül'ü büyük bir sürpriz beklemektedir. Kırgın Çiçekler son yayınlanan 58. yeni bölüm fragmanı ve ayrıntılar haberimizde yer alıyor...

Haberin Devamı

KIRGIN ÇİÇEKLER 58. BÖLÜM FRAGMANI

Yapımcılığını NTC medya'nın üstlendiği başrollerinde Özgür Çevik, İpek Karapınar, Hazar Motan, Aleyna Solaker, Biran Damla Yılmaz, Gökçe Akyıldız yer alıyor.

KIRGIN ÇİÇEKLER 57. BÖLÜM FRAGMANI

KIRGIN ÇİÇEKLER GENEL HİKAYE

Eylül 16'sında bir kız. Bir gecekonduda annesi Mesude, kız kardeşi Büşra ve üvey babası Kemal'le birlikte yaşıyor. Eylül, Kemal'in tacizine uğruyor. Durumu annesine anlatıyor. Annesi düşünüp taşınıp bir çözüm buluyor, Eylül'ü yetimhaneye teslim ediyor. Annesi tarafından yetimhaneye bırakılan Eylül'ü yetimhanenin müdür yardımcısı Feride avutmaya çalışıyor. O geceden itibaren Eylül'ün yetimhane günleri başlar.

KIRGIN ÇİÇEKLER 56. SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Haberin Devamı

Songül babasından gelen bir mektupla şok olur.

Eylül arabanın içinde sıkışıp kalır. Kemal, Defne'nin yerini söylemez. Nazan ve Defne kaçacakları gemiye ulaşmaya çalışmaktadır. Polis peşlerine takılınca şok olurlar. Nazan, Kemal'i tehdit eder. Hastaneye kardeşini ziyarete giden Kader, bebeği bulamayınca annesinin kapısına dayanır. Banu her şeyi bırakıp kaçmak üzeredir. Songül babasından gelen bir mektupla şok olur. Acılarıyla yüzleşip, bir karar almak zorunda kalır.