Gündemİşadamına sanal seksli tuzak

İşadamına sanal seksli tuzak

19.09.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

Facebook üzerinden tanıştığı M.B. (29) ile bir süre sonra internet üzerinden görüntülü sanal seks yapan A.G (45), kadının ilişki daveti üzerine buluşmaya gidince gasp tuzağına düştü.

İşadamına sanal seksli tuzak

Gaziantep’teki bir alışveriş merkezinin müdürü olan A.G., Facebook’tan tanıştığı M.B. ile internet üzerinden görüntülü görüşmeye başladı. Bu görüşmelerde ikili sanal seks yaptı. M.B., yaklaşık 1 yıl süren bu görüşmelerin ardından A.G.’ye dışarıda buluşmak istediğini söyledi.

Şantajla Konya’ya getirdiler
Gerçek ilişkiye girmek istediğini söyleyerek A.G.’yi Konya’nın Cihanbeyli semtine davet eden M.B., işadamının bu teklifi geri çevirmesi üzerine sanal seks görüntülerini internet üzerinden yayacağı tehdidinde bulundu. Bunun üzerine buluşmaya giden A.G., M.B.’yi beklediği sırada karşısında F.A. ile G.G.’yi gördü.

Zorla senet imzalattırdılar
İşadamını silah zoruyla Ankara’nın Demetevler semtindeki bir eve götüren iki şüpheli iddiaya göre “Bize 40 bin lira borcun var” diyerek işkence yoluyla A.G.’den 470 lira ve kredi kartını aldı. Evden çıkıp bankaya gittiklerinde hesapta para olmadığını gören şüpheliler, A.G.’nin yanına dönerek 3 adet 40 bin liralık senet imzalattırdı. Daha sonra işadamının cebine 110 lira koyarak Gaziantep’e gitmesini söyleyen şüpheliler, kayıplara karıştı.
Gaziantep’e dönen A.G., gasp çetesinden şantaj telefonları almaya devam etti. Gasp çetesini polise şikayet eden A.G., düştüğü tuzağı Gasp Büro Amirliği’nde anlattı. Telefon kayıtlarını incelemeye alan polis, şüpheliler, M.B. F.A. ve G.G.’yi, önceki gün gerçekleştirilen operasyonda gözaltına aldı. Şüpheliler çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Yazarlar