GündemEvergreen ne demek, anlamı nedir? Evergreen gemisi hangi firmaya ait?

Evergreen ne demek, anlamı nedir? Evergreen gemisi hangi firmaya ait?

29.03.2021 - 11:00 | Son Güncellenme:

Evergreen ne demek sorusu son günlerin en fazla araştırılan kelimeleri arasında yer almaya devam ediyor. Süveyş Kanalı'nda karaya oturan ve kanalın gemi trafiğine kapanmasına neden olan Evergreen firmasına ait 'Ever Given adlı gemi 7 gün süren çalışmaların ardından yüzdürüldü. Rotasının % 80 düzeltildiği açıklanan Evergreen gemisinin ardından aynı firmaya ait bir TIR kaza sonucu Çin'de bir otoyolun trafiğe kapanmasına neden oldu. Peki Evergreen ne demek, hangi firmaya ait, anlamı nedir?

Evergreen ne demek, anlamı nedir Evergreen gemisi hangi firmaya ait

Evergreen nedir sorusu araştırma konusu olmaya devam ediyor. Süveyş Kanalı'nda karaya oturan ve kanalı boydan boya kapatan dev kuru yük gemisinin kurtarma çalışmaları sürüyor. 7 gün süren çalışmaların ardından geminin rotasının % 80 oranında düzeltildiği açıklandı. Süveyş Kanalı'nda yaşanan krizin ardından bu kez Çin'de aynı firmaya ait bir TIR yaptığı kaza sonucu kısa süreli otoyolun kapanmasına neden oldu. Peki Evergreen ne demek, anlamı nedir?

Haberin Devamı

EVERGREEN NE DEMEK? EVERGREEN TÜRKÇE ANLAMI NEDİR, HANGİ FİRMAYA AİT?

İngilizce "her daim yeşil kalan" "yaprak dökmeyen" anlamına gelen evergreen genellikle gazetecilik ve yayıncılıkta kullanılan bir terimdir. Evergreen içerik demek, güncelliği her daim devam eden, uzun bir zaman dilimi geçse de ilgi gören içerik demektir.

Evergreen Marine Corporation, merkezi Tayvan'ın Taoyuan Şehri, Luzhu Bölgesi'nde bulunan Tayvanlı bir konteyner taşımacılığı ve nakliye şirketidir.