GündemEkrem İmamoğlu İBB'ye yönelik terör soruşturmasında savcılığa ifade vermeye başladı

Ekrem İmamoğlu İBB'ye yönelik terör soruşturmasında savcılığa ifade vermeye başladı

22.03.2025 - 22:33 | Son Güncellenme:

İstanbul Büyükşehir Belediyesine (İBB) yönelik terör soruşturması kapsamında İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun savcılık ifadesi alınmaya başlandı.

Ekrem İmamoğlu İBBye yönelik terör soruşturmasında savcılığa ifade vermeye başladı

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca, İBB Başkanı İmamoğlu ve 99 şüpheli hakkında "suç örgütü yöneticisi olmak", "suç örgütüne üye olmak", "irtikap", "rüşvet", "nitelikli dolandırıcılık", "kişisel verileri hukuka aykırı ele geçirmek" ve "ihaleye fesat karıştırmak" suçları ile yine Ekrem İmamoğlu, İBB Genel Sekreter Yardımcısı Mahir Polat ve Şişli Belediye Başkanı Resul Emrah Şahan'ın da aralarında bulunduğu 7 şüpheli hakkında "PKK/KCK terör örgütüne yardım etmek" suçundan başlatılan soruşturmalar sürüyor.

Haberin Devamı

Emniyetteki işlemleri sonrası Çağlayan'daki İstanbul Adliyesi'ne götürülen İmamoğlu'nun İBB'ye yönelik terör soruşturması kapsamında savcılık ifadesi alınmaya başlandı.

KEŞFETYENİ
Ünlü oyuncudan bebek sürprizi! Aşerdiği şeyleri paylaştı
Ünlü oyuncudan bebek sürprizi! Aşerdiği şeyleri paylaştı

Cadde | 21.04.2025 - 07:18

3 aylık hamile olduğu öğrenilen ünlü isim, aşerdiği atıştırmalıkları takipçileriyle paylaştı.

Yazarlar