09.03.2025 - 19:43 | Son Güncellenme:
AA
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler ve Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) Başkanı İbrahim Kalın, Ürdün'ün başkenti Amman'da, Ürdün, Irak, Suriye ve Lübnanlı mevkidaşları ile beraber Ürdün Kralı 2. Abdullah tarafından kabul edildi.
Bakanlığın X hesabından yapılan paylaşıma göre, Ürdün Kralı 2. Abdullah, Fidan, Güler ve Kalın'ı, Ürdün, Irak, Suriye ve Lübnanlı mevkidaşları ile beraber kabul etti.
BEŞLİ GÜVENLİK ZİRVESİ
Fidan, Güler ve Kalın, Ürdün, Irak, Lübnan ve Suriye'nin dışişleri ve savunma bakanları ile genelkurmay ve istihbarat başkanlarının katılımıyla Amman'da gerçekleştirilen Beşli Güvenlik Zirvesi'ne katıldı.
Bakanımız @HakanFidan, Milli Savunma Bakanımız Yaşar Güler ve MİT Başkanımız İbrahim Kalın, Amman'da, Ürdün, Irak, Suriye ve Lübnanlı karşıtları ile beraber Ürdün Kralı II. Abdullah tarafından kabul edildi. pic.twitter.com/6cMeJGuwtz
— T.C. Dışişleri Bakanlığı (@TC_Disisleri) March 9, 2025
Hakkında 5 yıl 3 aya kadar hapis cezası istenen sosyal medya fenomeni Kerimcan Durmaz, tahliye edilmişti. Tahliye sonrası açıklama yapan ve bir süre sosyal medyadan uzak kalacağını söyleyen Durmaz'dan yeni paylaşım geldi.