GündemÇocuklar Duymasın dizisinin 9. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

Çocuklar Duymasın dizisinin 9. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

17.09.2017 - 13:05 | Son Güncellenme:

Çocuklar Duymasın dizisi dün akşam 8. son bölümüyle ekrana geldi. Çocuklar Duymasın'da Haluk'un işyerinin 70. yılına özel 70'ler partisi vermesiyle eğlence dolu anlar yaşandı. Hemen arkasından Kanal D'nin sevilen dizisi Çocuklar Duymasın'ın 9. yeni bölüm fragmanı da yayınlandı.

Çocuklar Duymasın dizisinin 9. yeni bölüm fragmanı yayınlandı

Çocuklar Duymasın 8. son bölüm ile dün akşam ekrana geldi. Ekranların fenomen dizileri arasında yer alan Çocuklar Duymasın son bölüme 70'ler partisi damga vurdu. Çocuklar Duymasın son bölüm ardından 9. yeni bölüm fragmanı da yayınlandı.

Haberin Devamı

ÇOCUKLAR DUYMASIN 9. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Taş Fırın Haluk’un çalıştığı inşaat şirketinin 70. Yılı olunca, şirkette bir 70’ler partisi düzenlemeye karar verirler.

Haluk önce, bu partiye katılmak istemese de ısrarlara dayanamaz. Haluk, Meltem, Gönül, Tuna ve İsmail’in tüm dostlarının katılımıyla büyük ve renkli bir parti olur.

Herkes 70’ler kostümlerini giymiştir, partide 70’lerin en güzel şarkıları çalınır. Şirket 70’ler dekoruyla süslenir, görenler gözlerine inanamaz! Haluk, Meltem, Gönül ve Tuna’nın sürpriz dans gösterisi izleyenlerin ağzını açık bırakırken, Emine, Hatice ve Kadriye’nin dans gösterisi ise herkesi kahkahaya boğar.

Herkesin günlerce heyecanla hazırlandığı bu partide İsmail Bey aşık olduğu kadına evlenme teklif edecektir! Gece Mary hanımın söylediği şarkılarla daha da renklenir.