GündemBirand Tunca: Annemin duaları hep üzerimde

Birand Tunca: Annemin duaları hep üzerimde

16.08.2024 - 15:17 | Son Güncellenme:

Ayazın Sonu Güneş dizisi ile hafta içi her gün Kanal D ekranında seyircisi ile buluşan başarılı oyuncu Birand Tunca, Milliyet Youtube kanalında yayınlanan “Ünlü Sohbetleri” programında bu hafta konuğum oldu... Hem keyifli hem duygusal geçen o röportaj sırasında zaman zaman şaşkınlığımı gizleyemedim. 

Dizinin başarısından oldukça memnun olduğunu söyleyen başarılı oyuncu, “Çok yoğun çalışıyoruz ama çok mutluyum'' derken partneri Hira Koyuncuoğlu, nam-ı diğer Güneş ile de sette çok iyi anlaştıklarını anlattı..

Haberin Devamı

MARJİNAL HAYATTAN KAÇIYORUM

Yıllardır ekranda olmasına rağmen özel hayatını daha steril olarak yaşamayı tercih ettiğini söyleyen Tunca, “Türkiye'de daha çok marjinal hayatlar gündem oluyor. Ben böyle bir hayattan kaçıyorum. Gündem yaratma gibi herhangi bir ekstra çabam yok. Tabi ki de magazinsel bazı şeyler yaşıyorum ama daha özel ve içsel yaşamayı tercih ediyorum” diye konuştu.

HAYATI CİDDİYE ALMAMAYI ÖĞRENDİM

Yakın zamanda annesini kaybeden oyuncu, o dönem yaşadıklarını da ilk kez programımızda anlattı. Annesinin hastalığı ve vefat sürecinin hayata bakış açısını değiştirdiğini ifade eden oyuncu, “Ben annemi 52 yaşında çok erken kaybettim. Annemin 30 yaşında kanser olduğunu öğrendik ve o günden vefat edene kadar müthiş bir Survivor yaşadık diyebilirim. Ben bu hayatta ne yapıyorsam ne kazanıyorsam anneme onu göstereceğim diye çıktım yola. Çünkü zengin bir aileden gelmiyorduk, hayatımda her şeyi kendim yaptım. Ama hastane öncesi ve hastane sonrası hayatım çok değişti. Hayatı çok fazla ciddiye almamayı öğrendim. Ama derler ya ‘Kırk tane mum yanar. Her gün biri söner ama bir tanesi hiç sönmez.’ Benim için bayramlar, kandiller, başladığım projelerin ilk bölüm izlemeleri… Bunlar çok dramatik geçiyor.” diyerek duygularını ifade etti.

Haberin Devamı

O EVİ RÜYAMDA GÖRMÜŞTÜM

Programın sonlarında, Birand Tunca gördüğü o rüyayı da ilk kez paylaştı. Ayazın Sonu Güneş dizisini ilk kez rüyasında gördüğüne değinen oyuncu, “Bir gün bir rüya gördüm. Bu dizi bana gelmeden Yunanistan'daydım. Rüyamda annem havuzlu bir konakta, bir müştemilat tarafında yaşıyordu. Ben bunu o dönem anlamlandıramamıştım. Sonra bir gün Ayazın Sonu Güneş geldi. Çekim yaptığımız ev, aynı rüyamdaki ev. Dolayısıyla benim için maneviyatı çok özel olan bir nokta ve annemin duaları da hep üzerimde. Bu hayırla, bu motivasyonla geldiğim bir dizi benim için” dedi. Yakışıklı oyuncu, en büyük hayalinin annesinin hayatını film yapmak istediğini de sözlerine ekledi.