GündemBakan Fidan, ABD Dışişleri Bakanlığı Müsteşarı ile görüştü! İşte masadaki konular

Bakan Fidan, ABD Dışişleri Bakanlığı Müsteşarı ile görüştü! İşte masadaki konular

15.04.2024 - 19:33 | Son Güncellenme:

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, ABD Dışişleri Bakanlığı İdari İşler Müsteşarı ve Siyasi İşler Müsteşar Vekili John Bass'ı kabul etti.

Bakan Fidan, ABD Dışişleri Bakanlığı Müsteşarı ile görüştü İşte masadaki konular

Diplomatik kaynaklardan alınan bilgilere göre; Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Ankara'da ABD Dışişleri Bakanlığı İdari İşler Müsteşarı ve Siyasi İşler Müsteşar Vekili John Bass'ı kabul etti.

Haberin Devamı

Fidan ve Bass arasındaki görüşmede Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ABD'ye yapacağı ziyaretin hazırlıkları, Gazze'deki durum, Suriye'deki gelişmeler, Ukrayna'daki son durum ve Karadeniz'in güvenliği, PKK/YPG, DEAŞ ve FETÖ terör örgütleriyle mücadele çalışmaları ile enerji konuları ele alındı.

KEŞFETYENİ
İbrahim Tatlıses, Aleyna Dalveren'in düğününe katıldı! Altınlar havalarda uçuştu
İbrahim Tatlıses, Aleyna Dalveren'in düğününe katıldı! Altınlar havalarda uçuştu

Cadde | 17.04.2025 - 11:17

Sosyal medya fenomeni Aleyna Dalveren, geçtiğimiz akşam evlendi. Aşiret düğünü yapan ismin sosyal medya paylaşımları ağızları açık bıraktı. İbrahim Tatlıses ve Şafak Sezer de kilolarca altının yarıştığı düğüne katıldı.

Yazarlar