GündemAblasını döven eniştesini vurdu

Ablasını döven eniştesini vurdu

23.09.2008 - 17:47 | Son Güncellenme:

.

Ablasını döven eniştesini vurdu

ADAPAZARI'nda, 21 yaşındaki Hasan Niğdelioğlu, ablasını sürekli dövdüğünü iddia ettiği eniştesini tabancayla kasığından vurarak yaraladı. Gözaltına alınan Niğdelioğlu, “Ablamı gözyaşları içerisinde görmeye dayanamıyordum” dedi.

Haberin Devamı

Olay, Erenler Beldesi'ndeki Modern Sanayi Sitesi’nde bulunan hurdacı dükkanında meydana geldi. Hurdacıda çalışan 31 yaşındaki Fatih Niğdelioğlu, işyerine gelen kayınbiraderi ile tartıştı. Aynı zamanda akrabaları da olan eniştesine kızan Hasan Niğdelioğlu, yanındaki tabancayla ateş ederek kasığından yaraladı. Fatih Niğdelioğlu hastaneye kaldırılırken, olayın ardından kaçan Hasan Niğdelioğlu, Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından olayda kullandığı tabancayla birlikte yakalandı.

Gözaltına alınan Hasan Niğdelioğlu, eniştesinin 8 yıldır evli olduğu ablasını sürekli olarak dövdüğünü söyleyerek, “Eniştem ablama şiddet uyguluyordu. Ablam, eniştem dövdüğünde bize gelirdi. Onun böyle ağlamasına dayanamıyordum. Son olarak olay günü de eniştem ablamı dövmüş. Ablamı gözyaşları içerisinde görünce dayanamadım. Ablam eniştemin korkusundan bize birşey anlatamazdı. Eniştemin yanına konuşmaya gittiğimde bana da ters davranıp küfür edince silahı çektim. O anda silah patladı” dedi.

Haberin Devamı

Hasan Niğdelioğlu, adliyeye sevk edildi.