Gündem8 kadını kaçırıp evlenmiş

8 kadını kaçırıp evlenmiş

02.06.2009 - 16:14 | Son Güncellenme:

.

8 kadını kaçırıp evlenmiş

BATMAN'ın Gercüş İlçesi Yakıtlı Köyü'nde 8 eşini silah zoruyla kaçırarak evlenen 80 yaşındaki Osman Şen, felç olup yatalak olunca, “Kurt yaşlanınca, kuzular cirit atmaya başladı” diyerek yaşamını özetlerken, Hacca gitmek istediğini söyledi.
Gercüş'ün Yakıtlı Köyü'nde oturan ve çevresinde ‘Şen Osman’ lakabıyla anılan Osman Şen, 8 eşini de silah zoruyla kaçırarak evlendi. 8 eşinden 27 çocuk sahibi olan Şen, 3 ay önce geçirdiği rahatsızlık sonucu felç olup yatağa mahkum olurca içini döktü. Şen, gençliğinde görücü usulüyle evlenmediğini, su başlarında veya düğünlerde gözüne kestirdiği genç kızları silah zoruyla kaçırarak evlendiğini belirterek, şöyle dedi:
“Kaçırdığım 8 eşimden anlaşamadıklarımla boşandım. Son eşim Behiye'yi 12 yaşındayken kaçırdım. Şimdi yaşlandım. ‘Kurt yaşlanınca, kuzular cirit atmaya başladı.”
Eşi Behiye Şen, kendisini kaçıran Osman Şen'in yakışıklılık günlerinin geride kaldığını belirterek, “Yine de mutlu beraberliğimiz var” dedi. Kızı Zozan Şen ise, babasının 8 eşli olmasının kendilerini şaşırttığını ve sağlık sorunlanı nedeniyle yatalak olduğunu belirterek, “Felç olmasaydı belki de eski geleniğini sürdürürdü” diye konuştu. 8 eşli olan ve şu anda son eşi Behiye Şen ile birlikte yaşayan Osman Şen, tak arzusunun Hacca gitmek olduğunu söyledi.