Gündem30 Ağustos resmi tatil mi? 30 Ağustos bankalar, PTT, noter açık mı?

30 Ağustos resmi tatil mi? 30 Ağustos bankalar, PTT, noter açık mı?

29.08.2019 - 22:58 | Son Güncellenme:

30 Ağustos Zafer Bayramı için heyecan dorukta. Yurdumuzun dört bir yanında milyonlarca vatandaşımız bu önemli günde hem şehitlerimizi anacak hem de büyük zaferi bir kez daha kutlayacak. Peki 30 Ağustos resmi tatil mi ve bankalar, noter ve PTT açık mı?

30 Ağustos resmi tatil mi 30 Ağustos bankalar, PTT, noter açık mı

30 Ağustos'da kargo şirketleri ve bankalar açık mı? Bugün 30 Ağustos Zafer Bayramı yurdumuzun dört bir yanında büyük bir coşkuyla kutlanacak. Peki, 30 Ağustos'da kargolar, bankalar ve PTT çalışıyor mu? İşte merak edilen soruların cevapları...

Haberin Devamı

BANKALAR VE PTT ÇALIŞACAK MI?

30 Ağustos'ta kamu kuruluşlarının yanında bankalar ve kargolar da çalışmayacak. 30 Ağustos günü elektronik ortamda yapılan havale, EFT gibi işlemler ise 2 Eylül'de hesaplara aktarılacak.

ECZANELER AÇIK MI?

Resmi tatil günlerinde yalnızca nöbetçi eczaneler açık olmaktadır;

Alışveriş merkezlerindekiler de dahil olmak üzere eczaneler bağlı olduğu bölgedeki eczane çalışma gün ve açılış kapanış saatlerine uymak zorundadır. Birden fazla eczane bulunan yerlerde, belirlenen çalışma saatleri dışında ve resmî tatil günlerinde yalnız nöbetçi eczaneler açık kalır. Nöbetçi eczane dışındaki eczaneler nöbet saatlerinde faaliyet gösteremezler.