22.04.2017 - 15:53 | Son Güncellenme:
Türkiye'nin en önemli otomobil fuarı İstanbul Autoshow, ziyaretçilere, 2,4 milyon pound (yaklaşık 11,2 milyon lira) değerindeki modelden geleceğin araç teknolojilerine kadar birçok otomobil ve yeni teknolojiyi görme imkanı sunuyor.
Otomotiv Distribütörleri Derneği (ODD) tarafından TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen İstanbul Autoshow, 30 Nisan'a kadar otomobilseverleri ağırlayacak.
Bu yıl "Geleceğe Yakından Bakın" temasıyla düzenlenen fuarda markalar, yenilenen modellerinin yanı sıra geleceğin otomobil tasarım ve teknolojilerini de sergiliyor.
Aston Martin Türkiye distribütörü D&D Motorlu Araçlar, dünyada sadece 24 kişinin sahip olduğu, 2,4 milyon pound değerindeki "Vulcan" modelini Türkiye'de ilk kez İstanbul Autoshow'da tanıtıyor.
Lexus, İstanbul Autoshow'da "Valerian ve Bin Gezegen İmparatorluğu" filmi için tasarlanan SKYJET uzay aracını tanıtıyor.
Dünyanın ilk kompakt lüks hibrit otomobili olan CT 200h, İstanbul Autoshow'la birlikte Türkiye pazarına giriş yaparken, marka, fuarda "F Performance" modelleri RC F ve GS F'yi de otomobil severlerle buluşturuyor.
Peugeot Instinct Concept, markanın otomobilin geleceğini nasıl gördüğünü ziyaretilere tanıtırken, Hyundai de fuarda yeni i30 ve IONIQ gibi iki önemli modelinin prömiyerini gerçekleştiriyor.
Fuarda, Mercedes-Benz E-Serisi Coupe ve All-Terrain ile Mercedes-AMG GT R modelleri Türkiye'de ilk kez otomobil severlerin beğenisine sunuyor. Mercedes-Benz'in orta sınıf SUV segmentinde ilk kez prizden şarj edilebilen hibrit özelliğini sunduğu GLC 350 e 4MATIC modelinin yanı sıra, 2016 Paris Otomobil Fuarı'nda tanıtımı yapılan Vision Mercedes-Maybach 6 konsept otomobili de fuarda yer alıyor.
Sınıfının en gelişmiş 4x4 sistemlerine sahip, en yetenekli kompakt SUV modeli olarak dikkat çekecek Jeep Compass da fuarda tanıtılıyor.
Bugünün ve geleceğin teknolojilerinin sergilendiği İstanbul Autoshow 2017'de, Türkiye'de faaliyet gösteren ve ODD bünyesinde yer alan otomotiv markalarının yanı sıra, teknoloji, inovasyon, bilişim, aksesuar ve yan sanayi firmaları, sivil toplum Örgütleri ve basın kuruluşları yerlerini alıyor.
Marka, Türkiye'de üretilen Toyota C-HR Hybrid, Auris Hybrid, Auris TS Hybrid, Yaris Hybrid, RAV4 Hybrid ve ilk seri üretim hibrit model Prius'un son versiyonunu otomobil tutkunlarıyla buluşturuyor.
İlk kompakt lüks hibrit otomobil Ford da üstün performanslı süper spor otomobili Ford GT Race Car modelini Türkiye'de ilk kez İstanbul Autoshow'da sergiliyor.
Ziyaretçiler, ayrıca efsane Mustang'in yanı sıra gücü ve çevik sürüşüyle kendine hayran bırakan Focus RS ve yüksek performanslı Focus ST'yi de Ford standında görebiliyor.
Renault'nun tasarım anlayışı ve gelecekteki teknolojisi hakkında ipuçları veren elektrikli bir GT olan konsept model Trezor da fuarda sergileniyor. Marka, artık rekor düzeyde 400 kilometrelik sürüş menzili sunduğu elektrikli modeli ZOE ile de bu alanda yepyeni bir sayfa açıyor.