12.12.2012 - 11:29 | Son Güncellenme:
Bugün takvimler 12.12.12'yi gösteriyor. Az rastlanır bir tesadüf. Benzer dizilim olan 01.01.01 bundan tam 89 yıl sonra olacak.
Tüm dünyada olduğu gibi Türkiye'de de 12 Aralık 2012 çılgınlığı yaşanıyor. Yüyzyılınson şanslı günü olarak adlandırılan 12.12.12 tarihinde evlenmek isteyen çiftler, aylar öncesinden evlendirme dairelerine başvuruda bulundu, tüm nikah saatleri doldu.
Tüm dünyada merakla beklenen, 12.12.12 tarihinin ilk bebeği Adıyaman'da dünyaya geldi. Nursel ve Bilal Ekinci çiftinin ikinci bebeği olan kız çocuğuna 'Yaren' ismi verildi.
12.12.12 çılgınlığına ünlüler de katıldı..Yüksel Aytuğ, bugün nikah masasına oturacak ve 12.12.2012’de evlenen ünlüler arasında yer alacak.
Alper Kul: Bu fikir erkekten çıkmıştır. Yıldönümlerini unutmamak için ideal!
Yavuz Seçkin: Evlenmek için 10 numara tarih, ama 21 Aralık’ı atlatmak lazım.
Demet Sağıroğlu: O günü, düğünü derneği olanları ziyaret ederek geçiririm herhalde.
Ece Gürsel: 11 Aralık benim doğum günüm, herhalde kutlamalara devam ederim.
Nilgün Belgün: Sıradan bir gün. Evlenecek, çocuk yapacak değilim.
Albümü çıkıyorHande Yener, yeni albümü “Kraliçe”yi piyasaya çıkarmak için 12.12.2012 tarihini bekledi. Albüm bugün Poll Production etiketiyle raflarda yerini alacak.
Levent Üzümcü: Özel bir şey yapmak isteyenlere hayırlısı olsun diyelim.
Didem Balçın: Sadece rakam dizilişi açısından görsel anlamda hoş.
Ece Erken: Keşke mümkün olsaydı da 12 Aralık’ta bebeğim doğsaydı.