GüncelYeni Gelin Dizisi Nerede Çekiliyor?

Yeni Gelin Dizisi Nerede Çekiliyor?

Son Güncellenme:

.

Yeni Gelin Dizisi Nerede Çekiliyor

Show Tv'nin sevilen yapımı Yeni Gelin dizisi seyircisiyle buluşmaya devam ediyor. Dizi aşiret yapısını ve yaşantısını gerçekçi bir çerçevede yansıtabilmek için Adana’nın Karaisalı ilçesinde Kırıklı Köyü ve civarında çekiliyor. Dizinin Adana’da çekilmesi izleyicilerin de set ortamına yoğun ilgi göstermesine neden oluyor.

Haberin Devamı

Yeni gelin dizisi kadrosunda hangi oyuncular var?

Yeni Gelin Dizisi Nerede Çekiliyor

Çok geniş ve kalabalık bir oyuncu kadrosuna sahip olan Yeni Gelin dizisinde kimler kimler yok ki? Yeni Gelin dizisi oyuncu kadrosunun zenginliğiyle sadece başrollere odaklı bir yapım değil yan karakterlerle de dolu dolu işlenecek özel senaryoyla seyirci karşısına çıkıyor. Dizinin cast listesine bakıldığında: Jesssica May (Bella), Tolga Mendi (Hazar), Mustafa Avkıran (Kalender), Dağhan Külegeç (Kağan), Yonca Şahinbaş (Asiye), Renan Bilek (Kamil), Lale Başar (Kamilla), Sema Keçik (Möhteber), Burçin Bildik (Müsellim), Zeynep Konkonde (Ayşe), Esin Gündoğdu (Türkmen), Murat Kocacık (Kör Hasan), Şilan Makal (Dilan), Onur Baytan (Çoban Ferhat), Feride Hilal Akın (Şirin), Bahar Süer (Nazgül) yapımda yer aldığı görülüyor.

Haberin Devamı

Yeni gelin dizisi konusu

Yeni Gelin Dizisi Nerede Çekiliyor

Yeni Gelin dizisi, Jessica May tarafından canlandırılan Bella Öztürk karakterinin Adana’nın büyü bir aşiretine gelin olarak katılmasının öyküsünü işliyor. Büyükelçi bir baba ve sosyete mensubu bir anneden İspanya’da dünyaya gözlerini açan Bella, naif karakteri ve sevecen kişiliğiyle tanınmaktadır. Adana’da bir aşiret yapısı içinde kendisine çok yabancı bir ortama giren Bella naifliği ve iyi niyetiyle aşiret ortamının entrikalarıyla başa çıkmada başarılı olabilecek midir? Otoriter ve dominant bir İspanyol asilzadesi olan Kamilla, kızı Bella’nın yaptığı evliliğe şiddetle karşı çıkmış ancak mani olamamıştır. Büyükelçi olan babası ise dominant eşi Kamilla’nın otoritesi altında ezilse de Çukurova aşireti yapısı onda da büyük değişikliklere yol açacaktır.

Yeni gelin dizisi reyting sonuçları

Yeni Gelin Dizisi Nerede Çekiliyor

Sezonun en iddialı yapımları arasında başı çeken Yeni Gelin dizisi; Survivor, Fazilet Hanım’ın Kızları gibi başarılı yapımlarla sürdürdüğü reyting mücadelesinde başı çekiyor. Ağırlıklı ortamalada 5,21 reyting ve 16,59 share (izlenme payı) ile birinciliği de göğüsleyen dizi daha uzun süre izleyici beğenisi alacak gibi görünüyor. Yayınlandığı her hafta Twitter üzerinde hararetle tartışılan, kritik sahneleri defalarca paylaşılan Yeni Gelin dizisi, izleyicinin kalbini çoktan fethetmiş bile. Hafta sonu reytinglerindeki iddiasını koruyan Yeni Gelin dizisi Show Tv ekranlarında fırtınalar kopartmaya devam ediyor.