GüncelSöz Dizisi Nerede Çekiliyor?

Söz Dizisi Nerede Çekiliyor?

Son Güncellenme:

.

Söz Dizisi Nerede Çekiliyor

Söz dizisi son dönemin en beğenilen yapımları arasında yer alıyor. Başarılı oyuncu kadrosu, ses getiren konusu ve sürükleyici anlatımı ile her pazartesi akşamı izleyenleri ekrana kilitleyen bu dizinin edindiği konuyu en gerçekçi şekilde yansıtıyor olması da tüm çevrelerin beğenisini topluyor. Sahip olduğu bu etkili gerçeklik hissi elbette ki dizi prodüksiyonunun en önemli başarılarından biri haline geliyor. Peki, milyonları kendine hayran bırakan söz dizisi nerede çekiliyor?

Haberin Devamı

Söz dizisi konusu ve karakterleri

Söz Dizisi Nerede Çekiliyor

Söz dizisi nerede çekiliyor sorusunun yanıtından önce yapımın başarılı hikayesinden ve karakterlerinden bahsetmek gerekiyor. Dizi son otuz yılda Türkiye'de büyük bir sorun haline gelmiş terörü ele alan hikayesi ve Türk Silahlı Kuvvetleri'nin terörle mücadele sırasında yaşadıkları çetin mücadeleyi ortaya koyan karakterleri ile büyük ilgi topluyor. Silahlı kuvvetler içinde terör ile mücadele için özel olarak eğitilmiş bir grup askerin mesleki, ailevi ve kişisel hayatlarının bir arada verildiği dizi zaman zaman seyircileri göz yaşlarına boğuyor. Türkiye'nin kanayan yarasına parmak basan yapım yeni neslin en gözde oyuncuları sayesinde hayat bulan karakterleri ile de seyircinin yüreğine dokunmayı başarıyor.

Haberin Devamı

Söz dizisi nerede çekiliy0r?

Söz Dizisi Nerede Çekiliyor

Söz dizisinin son derece gerçekçi mekanları da izleyenleri, dizinin hangi bölgede çekildiğini merak etmeye zorluyor. Kırsal bölgelerin oldukça başarılı bir şekilde kaydedildiği dizide karargahlar, dağ ve doğal ortamlar da oldukça dikkat çekiyor. Dizinin popülaritesinin üst düzeye çıkmasının ardından akıllara sık gelmeye başlayan söz dizisi nerede çekiliyor sorusunun yanıtı ise kesin olmamak ile birlikte Karabayır adı verilen bir bölge.

Söz dizisinin çekildiği Karabayır nerede?

Söz Dizisi Nerede Çekiliyor

Karabayır köyü bazı iddialara göre İstanbul'un Esentepe ilçesinde bulunan bir bölge. Bağcılara sınır olan Karabayır İstanbul'un güneyinde yer alıyor. Çatışma ve patlama sahneleri için oldukça uygun görünen ve Türkiye'de terör sorunun yoğun olarak yaşandığı kırsal bölgelere neredeyse bire bir denebilecek kadar benzeyen bu alan dizinin etkisini iki katına çıkarmayı başarıyor. Soluk kesen bu sahnelerde seyircinin olay ile iç içe hissedebilme oranını katlayan alan, başarılı ve çalışılmış prodüksiyon ile birleşerek izleyenlere bir televizyon ziyafeti sunuyor.Söz dizisi yayın hayatına başladığı günden bu yana olduğu gibi hala dikkatleri üzerinde toplamayı başarıyor. Bu da dizi ile ilgili farklı söylentilerin ortaya çıkmasına neden oluyor. Bu söylentiler arasında dizi oyuncuları arasında yaşanan aşklar gibi dizinin hangi bölgede çekildiği de yer alıyor. Karabayır ile ilgili bir diğer iddia ise Mardin'in bir köyü olduğu yönünde.