MimarlıkDünya standartlarında milli üretimin uluslararası markası

Dünya standartlarında milli üretimin uluslararası markası

27.08.2024 - 21:34 | Son Güncellenme:

Türkiye'de profili, camı, pencereyi kendisi üreterek parça ve servis garantisi veren dünya standartlarındaki tek pencere markası PROWİN, yurt içi ve yurt dışı iş piyasasının aradığı, güçlü, teknolojik, inovatif, kaliteli, çevreci ve sürdürülebilir çözüm ortağı olmaya devam ediyor.

Dünya standartlarında milli üretimin uluslararası markası

Gebze OSB’de bulunan 13.000 metrekarelik alanında ileri teknolojiyle PVC profil, pencere, panel kapı ve ALU-PVC üretimi yapan PROWİN, yurt içinde büyük konut projelerinde yer alıyor ve Almanya başta olmak üzere Avrupa ve Balkanlar’a 20 yıldır ihracat gerçekleştiriyor. Şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Onursal Kocatepe, “Uluslararası kriterlere uygun üretim yapıyoruz. Avrupa’ya yıllardır sattığımız yüksek kalite ve standartlardaki ürünlerimizi iç piyasaya da büyük bir güvenle sunuyoruz” diyor.

Haberin Devamı

"Pencere sadece profil değildir..."

PROWİN, entegre üretim tesisleriyle profil ve camı kendi bünyesinde üreterek garanti belgeli kapı ve pencereye dönüştürüyor. Bu nedenle PROWİN’in gerçek anlamda tek kapı ve pencere markası olduğunu vurgulayan Onursal Kocatepe, “Pencere sadece profil değildir. Türkiye’deki profil markaları pencere markası gibi algılanmaktadır. Pencere; profil, cam ve diğer bileşenlerden oluşan, ısı ve ses yalıtımı ile enerji tasarrufu, konfor, güvenlik sağlayan bir üründür. Dünyada bu alanda markalaşma nihai ürünler üzerinden yapılmaktayken Türkiye’de bu anlayışa sahip tek marka PROWİN’dir” diyor.

Dünya standartlarında milli üretimin uluslararası markası

“Deprem bölgesi önceliğimiz...”

PROWİN markası ve çeyrek asırlık tecrübesiyle özellikle son dönemde iç piyasada İstanbul ve deprem bölgesi başta olmak üzere birbirinden saygın birçok devasa konut projelerinde tercih edildiklerini söyleyen Proplast PVC Yapı Elemanları A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Onursal Kocatepe, “Sayın Cumhurbaşkanımızın deprem bölgesi için başlatmış olduğu seferberlikle birlikte, ilk etapta deprem bölgesinde 10 bin konut için sözleşme imzalamış bulunmaktayız. Devletimizin deprem bölgesi önceliği bizim şirketimiz için de geçerlidir. Ülke olarak yaşadığımız bu felaketin yaralarının sarılması için başlatılan çalışmalarda yer alıyor olmak bizim için ayrıca gurur verici” diyor.

Haberin Devamı

Kalite ve Estetiğin Mükemmel Birliği

Mimari çözümlerin en temel unsurlarından biri olan pencereler, sadece birer yapı elemanı olmaktan öte, yaşam alanlarımızın havasını değiştiren önemli detaylardır. Kalite ve estetiği bir araya getirerek kullanıcılarına üstün niteliklerde PVC pencereler sunmaktan gurur duyduklarını ifade eden Yönetim Kurulu Başkanı Onursal Kocatepe “Kaliteye olan tutkumuz ve bu tutkunun uzantısı olan estetik anlayış ile her bir ürünümüzde sürdürülebilirliği ve görsel mükemmelliği ön planda tutuyoruz” diyor ve her bir ürünü sanat eseri titizliğinde tasarladıklarını, kişiselleştirilmiş tasarım seçenekleriyle her projenin benzersiz ve özgün olmasını sağladıklarını ifade ediyor.

Haberin Devamı

Sürdürülebilir Bir Gelecek İçin: “Yeşile Dönüşüm”

Çevreye duydukları saygının üretim süreçlerinin her aşamasında kendini gösterdiğini ifade eden Onursal Kocatepe, “Geri dönüştürülebilir PVC malzemeler kullanarak, doğaya olan etkilerini minimuma indiriyoruz. Üretim sürecinde enerji verimliliğine ve atık yönetimine büyük önem veriyoruz. Bu sayede, sadece yüksek kaliteli ürünler üretmekle kalmıyor, aynı zamanda çevresel sürdürülebilirliğe de katkıda bulunuyoruz” diyor. Yeşile dönüşüm, sadece geri dönüşümden ibaret değildir; aynı zamanda estetik bir anlayışla doğayla uyumlu yaşam alanları yaratmak anlamına da gelir. PROWİN, doğanın renklerinden ve dokularından ilham alarak, doğal görünümlü PVC pencereler üretir. Ahşap desenli seçenekleriyle doğal bir estetik sunarken PVC’nin dayanıklılığı ve bakım kolaylığı ile uzun ömürlü bir kullanım sağlar.

Sessiz, Sıcak, Ekonomik ve Konforlu

Dört mevsimin yaşandığı Türkiye’de yalıtımın önemi yadsınamaz. PROWİN pencere ve kapılar, mükemmel yalıtımıyla bir yandan dış ortam seslerine karşı ekstra konfor sağlarken diğer yandan enerji tasarrufu ile ekonomiye katkı sağlıyor.

Haberin Devamı

Geleceğe Açılan Pencere

PROWİN olarak, sürdürülebilirlik ilkesi ile satış sonrası servis ve hizmetleriyle müşterilerini yalnız bırakmadıklarını söyleyen Yönetim Kurulu Başkanı Onursal Kocatepe, “Bir ürünü satın almak bir başlangıçtır. Bizler yolculuğumuz boyunca pencerelerimizi büyük bir güvenle geleceğe açık bırakarak sektöre öncülük etmeye devam edeceğiz” diyor.