Proje HaberleriKurtköy By Vista'da Son Daireler Satışta!

Kurtköy By Vista'da Son Daireler Satışta!

Son Güncellenme:

By Vista'da Ağustos'ta yaşam başlıyor.Kalan son dairelere sahip olmak için son kampanyaları kaçırmayın.

Kurtköy By Vistada Son Daireler Satışta

Yarbay İnşaat tarafından Kurtköy'de inşa edilen By Vista, 11 bin 500 metrekare arsa alanı üzerinde 4 blokta 8 katlı 240 konuttan oluşuyor.

By Vista Kurtköy'de 50-53 metrekare 1+1'ler 70 bin TL'den, 82 metrekare 2+1'ler 110 bin TL'den satılıyor. Temmuz 2011'de sahiplerine teslim edilecek olan By Vista'da peşin alımlarda indirimler uygulanıyor.

Haberin Devamı

By Vista evlerinde 70 bin liralık daireler için 40 bin lira peşinat verilirken, kalan miktar 60 ay boyunca 667 liradan başlayan taksitlerle ödeniyor.

Tasarımı Tümtes Mimarlık tarafından yapılan By Vista projesinin ortak alanlarında yüzme havuzu, sauna, fitness ve sosyal tesis ile park bulunuyor.

Ayrıca Sabiha Gökçen Havaalanına 3 dakika, Formula 1 ve alışveriş merkezlerine çok yakın olan By Vista'da 24 saat güvenlikli bir yaşam alanı hazırlanıyor. Kaliteli ve modern yaşam olanaklarına çift asansör ve sensörlü apartman kapısını da ekleyen By Vista, ince detaylar konut sahiplerinin konforu için düşünüldü.




By Vista İletişim Bilgileri:

Telefon: 444 16 56

Web: www.yarbayyapi.com


KEŞFETYENİ
Survivor'da sürpriz açıklama! Yarışmacılar dondu kaldı
Survivor'da sürpriz açıklama! Yarışmacılar dondu kaldı

Cadde | 25.04.2025 - 13:05

Survivor son bölümde sürpriz bir gelişme yaşandı. Acun Ilıcalı'nın sözleri şoke etkisi yarattı.