EkonomiJapon JCR’dan Özak GYO’ya A+ not

Japon JCR’dan Özak GYO’ya A+ not

19.03.2019 - 01:30 | Son Güncellenme:

Kredi derecelendirme kuruluşu JCR-Eurasia Rating, Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı AŞ’yi ulusal ve uluslararası ölçekte yatırım yapılabilir kategorisinde değerlendirdi.

Japon JCR’dan  Özak GYO’ya A+ not

Özak GYO’nun Uzun Vadeli Ulusal Notu’nu ‘A+ (Trk)’, Kısa Vadeli Ulusal Notu’nu ise ‘A-1 (Trk)’ olarak belirleyen JCR, yaptığı değerlendirmede şunları kaydetti:

Haberin Devamı

“Özak GYO, halihazırda 2.72 milyar liralık gayrimenkul yatırım portföyü ve 2.05 milyar liralık net aktif değere sahiptir. Firmanın aktif büyüklüğü, 3.57 milyar TL’ye ulaşmıştır.”

Özak GYO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Akbalık, “Biz Türkiye’nin potansiyeline inanıyoruz” diye konuştu.

KEŞFETYENİ
Gülben Ergen'den yeni dövme! Tarihlerin anlamı ortaya çıktı
Gülben Ergen'den yeni dövme! Tarihlerin anlamı ortaya çıktı

Cadde | 19.04.2025 - 07:31

Her dönem adından söz ettiren, son zamanlarda Demet Akalın ile yaşadığı gerilimle tekrar konuşulan Gülben Ergen'den yeni dövme geldi.

Yazarlar