Ekonomi‘Güvenli Adımlar’da 3. atölye tamamlandı

‘Güvenli Adımlar’da 3. atölye tamamlandı

12.10.2024 - 07:01 | Son Güncellenme:

Skechers Türkiye’nin, Suna’nın Kızları ve Şehir Dedektifi iş birliğiyle hayata geçirdiği “Güvenli Adımlar” projesi, 21-22 Eylül’de İstanbul Fatih Cibali Mahalle Evi’nde düzenlenen üçüncü atölyesiyle yeniden kız çocukların kamusal alandaki ihtiyaçlarına kulak verdiğini duyurdu.

‘Güvenli Adımlar’da 3. atölye tamamlandı

Kız çocukların yaşadıkları şehirlerde kendilerini güvende hissetmeleri için ihtiyaç duydukları alanları keşfetmelerine fırsat tanıyan proje daha önce İstanbul Beyoğlu ve Şanlıurfa’da gerçekleşmişti. 

Haberin Devamı

Şirketten yapılan açıklamada, “Kız çocukların hayatın her alanında eşit imkanlarla yer almasını destekleyen Skechers Türkiye, Suna’nın Kızları ve Şehir Dedektifi iş birliğiyle hayata geçirdiği ‘Güvenli Adımlar’ projesiyle, onların şehirlerde karşılaştığı sorunları tespit etmeye ve ihtiyaçlarını anlamaya odaklanıyor; daha güvenli ve özgürce hareket etmelerini sağlayacak adımları atma sürecinde çalışmalarını sürdürüyor” denildi. Yapılan açıklamaya göre, projenin üçüncü durağı İstanbul’un Fatih ilçesi oldu. Cibali Mahalle Evi’nde gerçekleşen bu atölyeye 17 kız çocuk katıldı.