EğitimYumuşama Bulmaca Cevabı Nedir? Harf Harf Bulmacada

Yumuşama Bulmaca Cevabı Nedir? Harf Harf Bulmacada

18.07.2022 - 12:26 | Son Güncellenme:

Yumuşama bulmaca cevabı 6 harflidir. Eğer bulmacada yumuşama sorusu ile karşılaşırsanız Detant yazabilirsiniz. Bulmaca sorularını hızlı ve kolay bir şekilde internetten bulabilirsiniz. Yumuşama bulmaca cevabı nedir sizin için detayları ile derledik.

Yumuşama Bulmaca Cevabı Nedir Harf Harf Bulmacada

 Yumuşama cevabı Detant olarak bilinmektedir. Harf harf bulmacada yumuşama sorusu görürseniz yanıt yerine Detant yazmalısınız. 

Haberin Devamı

 Yumuşama Bulmaca Cevabı Nedir?

 Bulmaca çözen kişiler hem yeni kelimeler öğrenir hem de kelimelerin ne anlama geldiğini bilir. Dilimizde çok fazla kelime olduğu için bunları öğrenmek de zor olabilir. Bulmacada yüzlerce farklı soru çeşidi vardır. Bulmaca severler bazı soruların yanıtını bulmakta zorlanabilir. Bulmaca sorularının yanıtlarını internetten bulmak mümkündür. Yumuşama bulmaca cevabı da Detant olarak bilinir. 

 Harf Harf Bulmacada

 Harf harf bulmacada yumuşama sorusu ile sıklıkla karşılaşmak mümkündür. Eğer bulmaca çözerken yumuşama sorusu karşınıza çıkarsa yanıt için ayrılmış olan alana Detant yazabilirsiniz.

 Yumuşama Bulmaca Cevabı 6 Harfli

 Yumuşama bulmaca sorusunun 6 harfli doğru yanıtı Detant olarak tespit edilmiştir. Yanıt için ayrılmış kutucuğun içerisinde Detant yazarak diğer bulmaca sorularına geçebilirsiniz.