SözlükRsvp Ne Demek, Açılımı Nedir? Rsvp Nasıl Kullanılır?

Rsvp Ne Demek, Açılımı Nedir? Rsvp Nasıl Kullanılır?

18.01.2022 - 11:12 | Son Güncellenme:

RSVP açılımı merak edilen kısaltmalardan biridir. Özellikle kullanım anlamı bakımından da açılımı merak edilen kısalmalar arasındadır. Bu bakımdan RSVP ne demek öğrenebilir ve buna göre gerektiğinde kullanabilirsiniz. RSVP ne demek, açılımı nedir? RSVP nasıl kullanılır merak edilen tüm detayları derledik.

Rsvp Ne Demek, Açılımı Nedir Rsvp Nasıl Kullanılır

 RSVP, Uluslararası davetler için davetiyelerin alt kısmında yazan ve davete katılmak için gerekli olan ön şartlar olduğunu belirten bir kısaltmadır.

Haberin Devamı

 RSVP Ne Demek, Açılımı Nedir?

 RSVP Fransızca kökenli bir kelime olan Repondez S'il Vous Plait kelimesinin kısaltması olarak dilimizde kullanılmaktadır. Uluslararası davetiyelerde ya da yabancı dilde hazırlanan davetiyelerde alt kısımda bulunan ve davet için ön koşullar bulunduğunu belirten bir kısaltma olarak RSVP kullanılır. 

 RSVP Nasıl Kullanılır?

 RSVP yapmak için ileti sisteminde RSVP kısmını seçmek gerekir. Daha sonra davetiyenin takvimde nereye düştüğünü bulmak ve buna bir ileti eklemek ya da yanıtı göndermek için bir seçeneğe tıklamak gerekir. Yanıt için evet ya da hayır tıklandıktan sonra tüm işlemler tamamlanır. RSVP Fransızca kökenli bir kelime kısaltması olarak kullanılır.