EğitimSerbest Bulmaca Cevabı Nedir? Harf Harf Bulmacada

Serbest Bulmaca Cevabı Nedir? Harf Harf Bulmacada

16.02.2022 - 15:17 | Son Güncellenme:

Bulmaca severlerin vazgeçemediği çengel, kare gibi kelime bulma oyunları büyük rağbet görmektedir. Günümüzde daha çok dijital olarak tercih edilse de gazete ve ya dergiyi eline alarak çözmeyi sevenler de vardır. Peki, bu vazgeçilmez bulmacalarda çok sık çıkan serbest sözcüğünün bulmaca cevabı nedir sizler için derledik.

Serbest Bulmaca Cevabı Nedir Harf Harf Bulmacada

 Hiç bir koşula ve ya sınırlamaya bağlı olmadan, istediği gibi davranabilme anlamına gelen serbest kelimesi bulmacalarda da sıklıkla karşımıza çıkmaktadır. Birden fazla kelime karşılığı olan bu bulmaca sorusu harf sayısına ve denk gelen harflere göre seçilip yanıtlanması gerekir.

Haberin Devamı

 Serbest Bulmaca Cevabı Nedir?

 Bulmacalar da karşımıza çıkan serbest kelimesinin birden fazla karşılığı bulunmaktadır. Bu nedenle bulmaca sorusu kelimenin harf boşluğuna ve varsa denk gelen harflere göre en uygun kelime ile yanıtlanmalıdır. Serbest bulmaca cevabı ise AZADE, HÜR, ÖZGÜR ve ERKİN kelimeleri olmaktadır.

 Harf Harf Bulmacada Serbest Yanıtı?

 Serbest kelimesinin harf harf yanıtı bulunmaktadır. Bu yanıtların 3'ü 5 harfli, 1'i ise 3 Harfli olmaktadır. Serbest kelimesinin 5 harfli ilk yanıtı AZADE sözcüğü olmaktadır. Bununla birlikte diğer 5 harfli yanıtları ise ERKİN ve ÖZGÜR kelimeleridir. Son olarak 3 harfli yanıtı ise HÜR sözcüğü olmaktadır.