Ege‘Tünelden önceki son çıkış kaçmasın’

‘Tünelden önceki son çıkış kaçmasın’

21.01.2019 - 08:15 | Son Güncellenme:

AK Parti MKYK Üyesi ve İzmir Milletvekili Atilla Kaya, Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun tekrardan aday olma kararını değerlendirdi.

‘Tünelden önceki son çıkış kaçmasın’

AK Parti MKYK Üyesi ve İzmir Milletvekili Atilla Kaya, Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun tekrardan aday olma kararını değerlendirdi. “CHP’de hizmet kaygısı yok, koltuk kaygısı var” diye Kaya, “Kocaoğlu’nun kararına şaşırmıyoruz. Daha önce de benzer şekilde verdiği kararlardan döndü. Kılıçdaroğlu ve İnce arasında gidip geldi. İzmir, bu şımarıklığa gereken cevabı verecektir. Sandık geliyor, hep birlikte göreceğiz” dedi. 31 Mart 2019’da yapılacak yerel seçimlerin İzmir için tünelden önceki son çıkış olduğunu söyleyen Kaya, sözlerini şöyle sürdürdü:

Haberin Devamı

Sürekli engelliyorlar

“Bu kentin yılları heba edildi. Biz bu kentte yaşayan herkesin hayatını kolaylaştırmak, tabiatı korumak, şehri geliştirmek, çocuklarımızın güvenle yetişecekleri bir İzmir’i kurmak istiyoruz. İzmir’in gelişmesinin önündeki tek engel CHP, kentin mega projesi olan Körfez Geçiş Projesi’ne karşı açılan davalarda bunu gördük. Altı dakikada bir yakadan bir yakaya hem otoyol hem de raylı sistemle geçiş sağlanacaktı, trafik sorunu bitecekti. İzmir Körfez’in ortasında ay yıldızlı bir yapay ada oluşturacak, aynı zamanda kentimize yeni bir simge ve turizm cazibe alanı oluşturacaktık. Göztepe Stadyumu’na da dava açtılar. Bölgenin otopark sorununu, yeşil alan eksikliğini giderecek bir stadyum yapıyoruz.

Haberin Devamı

İzmir’e yakışan yönetim

İzmir-İstanbul arası üç buçuk saate iniyor, Ankara ile İzmir’i hızlı trenle birbirine bağlıyoruz, Antalya ile ulaşım için hem otoban hem hızlı tren projemiz devam ediyor. İşte Konak Tüneli, Sabuncubeli Tüneli, Adnan Menderes Havalimanı’nda yapılan yolcu salonları ve pistler, bunlar hep İzmir’e verdiğimiz değeri gösteriyor. İzmir’in o tarihteki en önemli ihracat limanımız, Avrupa’ya açılan kapımız olma yönündeki yerine tekrardan gelmesi için tüm altyapıları gerçekleştirdik. Büyükşehir Belediye Başkan adayımız Nihat Zeybekçi projelerini yavaş yavaş ortaya koyuyor. İzmir, şanlı tarihine yakışır bir yerel yönetime Cumhur İttifakı adayları ile kavuşacaktır. Çünkü biz İzmir’in hassasiyetlerini çok iyi biliyoruz. Biz İzmir’iz, İzmir biziz.”