EgeŞifalı termal su ile Boyalık’ta yenilenin

Şifalı termal su ile Boyalık’ta yenilenin

20.07.2024 - 00:00 | Son Güncellenme:

11. kuruluş yıl dönümünü yakın zamanda kutlayan Boyalık Beach Hotel, Çeşme’nin en önemli değerlerinden biri olan termal suyu ile de misafirlerine özel bir konfor sunuyor. Termal özellikleriyle yaz kış tatilcilerin gözdesi olmaya devam ediyor.

Şifalı termal su ile Boyalık’ta yenilenin

Türk Hamamı da var

Haberin Devamı

Çeşme’nin en önde gelen tesislerinin başında gelen Boyalık Beach Hotel, mavi bayraklı plajının yanında Çeşme’nin yeraltı kaynağı olan termal su ve spa hizmeti ile öne çıkıyor. Boyalık Beach Hotel Genel Müdürü Orhan Belge, misafirlerin en iyi ve konforlu tatili yaşamaları için çaba gösterdiklerini söyleyerek termal imkanları ile de Çeşme’de fark yarattıklarını vurguladı. Termalin şifalı iyileştirici özelliğini bakım programları ile misafirlerin keşfedebileceğini vurgulayan Belge, “Termal havuzlar dışında buhar banyosu, sauna ve Türk hamamı ile misafirlerimiz buharın tazeleyici ve yenileyici gücüyle bedenlerinin hastalıklara karşı direnç kazanmasını sağlayabilirler. Ayrıca bakım odalarında masaj ve terapi ile tüm konuklarımız dinlenmenin ve yenilenmenin tüm konforunu yaşayabilirler” dedi.

Haberin Devamı

Boyalık Shine Spa ile ruhsal ve bedensel dinginliğe ulaşırken, günlük yaşamın stresinden arınarak, büyülü ve egzotik bir yolculuğa çıkmanız mümkün. Alanında uzman ve deneyimli, sizi doğru terapiye yönlendirecek uzmanların hazırladıkları seanslarla misafirlerini ağırlayan Boyalık, her biri ayrı konseptteki konforlu bakım odalarında gerçekleşen seanslar ve bitkilerin katkısıyla ortaya çıkan doğal terapi yöntemlerinden faydalanıyor.

Mavi bayraklı plaj

Güvenli turizm sertifikaları, yeşil yıldız ve yeşil anahtar sertifikalarına sahip olan ve 2024 yılı sezonunda da 120 metrelik plajı için mavi bayrak almaya hak kazanan Boyalık Beach Hotel, tertemiz koyu ile misafirlerini bekliyor. Genel Müdür Orhan Belge, “İklim krizi, çevre kirliliği ve benzeri sebeplerden dolayı dünyamızın denizleri, kıyıları her yıl kirlenirken 120 metrelik nefis plajımızı korumaktan, denizimizi tertemiz olarak misafirlerimize sunuyor olmaktan mutluyuz. Çeşme'nin mavi bayraklı koyunda tatil yapmak isteyen misafirlerimizi Boyalık’a bekliyoruz” dedi.