EgeMenemen Agroexpo’da

Menemen Agroexpo’da

25.01.2023 - 00:00 | Son Güncellenme:

Menemen Belediyesi, 1 Şubat’ta kapılarını açacak Türkiye’nin en büyük uluslararası tarım ve hayvancılık fuarlarından biri olan AGROEXPO’ya katılacak.

Menemen Agroexpo’da

Açılışına Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi’nin de katılması beklenen fuar, 5 gün sürecek. Menemen Belediyesi standında ilçenin tarımsal değerleri ve ürünleri tanıtılacak. Ayrıca Menemen Çömlekçiler Derneği de, fuar boyunca katılımcılara çömlek gösterisi sunacak. Başkan Aydın Pehlivan, “Tarım zenginliklerimizi misafirlerimize anlatacağız. Belediye personellerimiz de ziyaret eden misafirlerine yoğurt ikram edecek. Ben şimdiden ilçemizin tanıtımına önemli etkisinin olacağına inanıyorum” dedi.

Haberin Devamı

Dronmarket fuarda yerini aldı

Türkiye’nin ilk drone teknolojileri platformu Dronmarket, Fuar İzmir’de gerçekleşecek olan 18. Uluslararası Tarım ve Hayvancılık Fuarı Agroexpo’da yerini alıyor. Dronmarket, Agrotod Otonom Dümenle Sistemini ve tarım dronlarını tanıtacak. Dronmarket Genel Müdür Serhan Yaldız, “2022 yılında Agroexpo, 90 ülkeden 3042 marka katılımcısı ile toplamda 357.912 ziyaretçiyi ağırladı, gerçekleşen ikili görüşmelerde 2 milyar doları geçkin bir iş hacmi gerçekleşmesine olanak sağladı” vurgusunu yaptı.