EgeManisaspor oh çekti!

Manisaspor oh çekti!

12.04.2017 - 03:01 | Son Güncellenme:

Siyah beyazlılar, Mersin İdmanyurdu virajını kayıpsız geçti. Hem galibiyet hasretini bitirdi hem özgüvenini yeniden kazandı

Manisaspor oh çekti

Fatih Tanfer: Mersin İdmanyurdu karşısında hayati önem taşıyan 3 puanı aldı. Geleceğe umutla bakmasına neden oldu. Ancak kalan 7 maçın 4’ü deplasmanda. Samsun ve Gaziantep BŞB. kümede kalma mücadelesi yapıyor. Son maçı Bolu deplasmanı. Kendi evinde ise Denizli, Altınordu ve Şanlıurfa ile oynuyor. Bu da gösteriyor ki, kendi evindeki maçları kazanıp, deplasmanda da puanlar almak zorunda. Kısacası diken üstünde 7 hafta Manisaspor’u bekliyor.

Haberin Devamı

Bülent Buda: Sait Hocam’ın türlü nedenlerden ötürü zaten başı dertte. Bağışlayın beni hiç tarzım değil hoca’nın işine karışmak. Lakin, Mersin karşısında oyunu toparlayacak epey futbolcu vardı yedek kulübesinde. Futbol iyi değildi ama yinede bu koşullarda 3 puan başarı ve kazançtır. Bir sözümde haftaiçi kadro dışı kalan futbolcu kardeşlerime olacak.

Aklınızı kullanın

Biliyoruz, kulüpten alacaklısınız. İyi de alacaklarınız federasyon güvencesinde değil mi? Yönetim ödemiyor, yada ödeyemiyor. Durum perişan. Niye çıkıp oynamıyorsunuz? Oynayarak ayakta kalıp müşterilerinizin çoğalacağını benden iyi bilmeniz lazım. Böylesi ne oluyor. Sezonu kapatıyorsunuz, parayı da alamıyorsunuz. Birde üstüne belkide ceza gelecek. Niye bir miktar aklınızı kullanmıyorsunuz ki?

Haberin Devamı

İsmail Özelçinler: Her şeyden evvel, son haftalarda büyük çıkış yakalayan Mersin karşısında alınan galibiyet başarıdır. İlk yarıda oyuna ağırlığını koyamayan siyah beyazlılar, ikinci yarıda yapılan yerinde değişikliklerle kendine geldi.

İsmail Haktan farkı

Son bölümleri 10 kişi oynamasına rağmen İsmail Haktan’ın golüyle sahadan çok değerli 3 puanla ayrıldılar. Kalan maçlarda da Manisa’nın işi zor görünüyor. Ancak, kadro kalitesine güvendiğim Manisa’nın, kenetlenerek amacına ulaşacağına ve ligde kalacağına inanıyorum.

Mehmet Demirtaş: Manisaspor, ligde kalma yolunu açtı. Siyah beyazlılar, puanını 27’ye çıkararak kurtuluş için nefes aldı. Sait Hoca Mersin karşısında oyunu iyi okudu. Yerinde müdahaleleri ve oyuncularının gözden kaçmayan isteği ve arzusuyla 3 puanı hanesine yazdırdı. Sezon başından itibaren sorunlarla boğuşan Manisaspor bu kadro yapısıyla, mücadelesiyle bu ligde kalmayı sonuna kadar hakediyor. Umut ediyorum bunuda başaracaklar.