EgeManisa BŞB taraftarı önünde

Manisa BŞB taraftarı önünde

16.09.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta ilk 2 haftayı 4 puanla kapatan Manisa Büyükşehir Belediyespor bugün kendisiyle aynı puana sahip Bugsaşspor’u misafir edecek.

Manisa BŞB taraftarı önünde

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta ilk 2 haftayı 4 puanla kapatan Manisa Büyükşehir Belediyespor bugün kendisiyle aynı puana sahip Bugsaşspor’u misafir edecek. Mümin Özkasap Spor Tesisleri’nde saat 16.30’da başlayacak maçta Ali Karatutlu görev yapacak. Teknik Direktör Levent Devrim maça en iyi şekilde hazırlandıklarını belirtti, “Bugsaşspor iyi bir takım. Ancak biz de taraftarımızın desteği ile evimizde iyi sonuçlar elde ediyoruz. Haftayı 3 puanla kapatacağımıza olan inancım tam” dedi.

KEŞFETYENİ
Veda pastası kesilirken bomba sözler! Senaristlere gönderme
Veda pastası kesilirken bomba sözler! Senaristlere gönderme

Cadde | 09.04.2025 - 07:37

Diziden ayrılan Sibel Taşçıoğlu'na veda pastası kesildi. Usta oyuncunun imalı sözleri bir anda sosyal medyanın gündemine oturdu.

Yazarlar