EgeGençlerden futbol resitali

Gençlerden futbol resitali

12.04.2017 - 02:59 | Son Güncellenme:

Fatih Tanfer: Altınordu Gaziantep BŞB. karşısında bilhassa ilk yarıda futbol adına çok doğru organizasyonlar yaptı.

Gençlerden futbol resitali

Okan’ın ayağından kazandığı 2 şahane golle öne geçti. Oyuncular hem hücumda hem defansta görevlerini yerine getirdiler. Doğru projenin sonuçları alınıyor. Ancak gelişen futbolcular ve oyun anlayışında Hüseyin Eroğlu’nunda hakkını vermek gerekiyor. Doğru zamanda oyuna müdahaleleri, oyuncularının tüm özelliklerini bilmesi ve bugün şöhretler topluluğu bir çok takımın Altınordu karşısında aciz duruma düşmesinin sebebi doğru ve disiplinle oyun felsefesidir. Bu istikrarlı oyunda Hüseyin Hoca’nın payını unutmamak gerekiyor. Geleceğin Altınordu’suna her geçen gün biraz daha yaklaşılıyor.

Haberin Devamı

Genç beyinler

Bülent Buda: Kıt akılların yeterince algılayamadığı insana dönük gelişimci bir projenin, yaklaşık 5 yıldır giderek ve de çoğalarak ete kemiğe bürünmesine tanıklık etmiş olmak, kimlik yaşımın bu evresine sunulmuş bir armağan duygusu yaşatıyor. 12 altyapılı, 18 kişilik maç kadrosu. Oyun alanında otomatiğe bağlanmış, rakibi şaşkına çeviren pas trafiği. 40 yıllık ahpap-çavuş ilişkisi gibi bir ortam. Okan’ın seyirlik vuruşları ile ağlardan düşürdüğü toz parçacıkları. Salt işine odaklanmış bir takım. Rakiple, hakemle didişme bir yana, birbirlerine katkı ilham verme uğraşını ilke edinmiş genç beyinler. Bu çocukları bugünlere taşıyan saha kenarındaki yakışıklı genç adam ile onun dava arkadaşları. Hepinize teşekkürler...

Haberin Devamı

İsmail Özelçinler: Altınordu’yu izlerken keyif aldığımı her zaman söylüyorum. Yensin, yenilsin, berabere kalsın fark etmiyor. Çünkü, çıktığı her maçta doğru bildiklerini en doğru şekilde sahaya yansıtıyorlar. Oyun disiplininden bir dakika bile kopmuyorlar. Verilen taktiği harfiyen uyguluyorlar. Büyükşehir Gaziantep’i de, 90 dakika boyunca keyif veren bir futbolla yendiler. Özellikle gençlerin performansı ve abileriyle olan saha içi disiplinleri dört dörtlüktü. Yürekten kutluyorum.