25.03.2021 - 00:02 | Son Güncellenme:
My Chocolate Bodrum Çikolata Müzesi’nin kurucuları; Belçika’da el yapımı çikolata üzerine eğitim alan ve şampiyonlukları olan Mesut Kırımlı (49) ile ortağı Onurcan Köksal (24), “Müzemiz, bu konseptiyle, kullandığı gerçek çikolata miktarıyla ve yapılan eserlerin büyüklüğüyle dünyada bir ilk. Çikolatalarımızın yapımında yüzde 100 kakao yağı kullanıyoruz. Hiçbir şekilde katkı maddesi olarak palm yağı kullanmıyoruz” diye konuştu.
Müzeyi ziyaret edip başarılı ikiliyi kutlayan Milas Ticaret ve Sanayi Odası (MİTSO) Başkanı Reşit Özer de, “Çok farklı ve ilginç bir girişimde bulunduğunuz için sizi kutlarım. Bu müzeyi görmek için sadece Milas’tan ve Bodrum’dan değil pek çok yerden ziyaretçiler gelecektir. Ziyaretçiler gerçek çikolata lezzetini burada tadacak” dedi.