EgeÇeşme’de Lale Devri

Çeşme’de Lale Devri

14.07.2018 - 00:27 | Son Güncellenme:

Fransızca ‘lale’ anlamına gelen “La Tulipe”, Çeşme Ayayorgi Koyu’nun girişinde bugün hizmete giriyor. Muhteşem mekan, deniz manzarası, huzur veren dekorasyonu, müziği ve özel lezzetleriyle sizi çağırıyor.

Çeşme’de Lale Devri

Fransızca ‘lale’ anlamına gelen “La Tulipe” Çeşme Ayayorgi Koyu’nun girişinde, bugün kapılarını açıyor. Çeşme, harika manzarası, farklı sıra dışı konseptiyle yeni bir mekâna kavuşuyor. La Tulipe, turistik ilçenin en özel mekânlarından birisi olmaya aday...
Muhteşem deniz manzarası, insanı dinlendiren ve huzur veren dekorasyonu, canlı müziği, özel lezzetleri ve servis kalitesiyle fark yaratan La Tulipe, kendisini özel hissedenlerin adresi olacak.

Haberin Devamı

Samimi bir ortam

Mekan, keyifli, rahat modern tasarımla tasarlanan mükemmel dekorasyonuyla insana huzur veriyor. La Tulipe, Mümkün olduğunca modern ama sıcak, samimi, ferah, renkli ve doğal bir konsepte sahip.
Misafirlerin rahatlığı ve konforu renklerde, dokularda, aydınlatma ve malzemelerde hissetmesi için her ayrıntı düşünülmüş. Endüstriyel olandan uzaklaşmış, kişiye özel bir his yaratılmaya özen gösterilmiş. Dekorasyon, bir hanım titizliğiyle işletmenin Genel Müdürü İpek Çetintarakcı tarafından yapılmış.

Her saat alternatif

La Tulipe, harika manzarası deniz esintisi özenli ve sıcak ambiyansı, keyifli müzikleri, deneyimli personelleri ile rahat edeceğiniz bir yer. Sabah nefis bir kahvaltı yapabilir, gündüz dostlarınızla sadece kahve içip sohbet edebilir, akşam saatlerinde keyifli bir akşam yemeği yiyebilirsiniz. Günün her saati keyfini çıkarabileceğiniz bir yer. Farklı, sıradışı değişik konseptleri bir arada yaşayabileceğiniz çok özel bir adres. La Tulip’nine en önemli özelliği, günün her saati için alternatifi bulunması. Kahvaltı ve akşam yemeği için tercih edebilir, tatlı eşliğinde kahve içebilir ya da atıştırmalıklarla birer içecek alabilirsiniz. Yiyeceklerin yanında içecek menüsü de oldukça sadelikle kaliteye ithaf etmiştir. İthal içecek çeşitlerinden soğuk kahvelere kadar alkollü ve alkolsüz birçok seçenek bulmanız mümkün. La Tulipe, gecede lounge olarak insanların rahat kaliteli bir şekilde alkol içebileceği bir mekan.

Haberin Devamı

Gurme lezzetler

Eşsiz lezzetleriyle ünlü kendine özgü bir mutfağa sahip Çeşme’de her anınızda kendinizi ayrıcalıklı hissetmenizi sağlayan atmosfere sahip La Tulipe, sadece yerel tatları değil; dünya mutfağının da en güzel örneklerini tadabileceğiniz menüler sunuyor. Et üzerine bir menü hazırlanmış. Etin en özel hallerini harika bir sunumla misafirlerini sunmaktadır. Gün içerisinde keyifli vakit geçirebileceğiniz barlarında çeşitli kokteylleriyle hem gündüz hem de gece saatlerinde sizlere eşlik edecek.

Hayalini kurduk

Mekânın işletmecisi ve Genel Müdürü İpek Çetintarakcı, şu bilgileri verdi: “Bir hayal kurduk, yola çıktık ve gerçekleştirmek adına güçlerimizi birleştirdik. Kalite, lezzet ve hizmet üçlüsünü sizler için bir araya getirdik. Merak ve ilgileriniz bize destekleriniz yolumuzu aydınlatacaktır. Tüm dostlarımızı lezzet tutkunlarını açılışımıza bekliyoruz. La Tulipe’yi, İzmir’in ve Çeşme’nin en özel mekânı yapmak için yola çıktık. La Tulipe kendisini özel hissedenlerin mekânı olacak.”