EgeBirkaç gün önce DP’liydi şimdi ise MHP’nin adayı

Birkaç gün önce DP’liydi şimdi ise MHP’nin adayı

07.12.2008 - 01:00 | Son Güncellenme:

Denizli’de Demokrat Parti Merkez İlçe Başkanlığı’ndan birkaç gün önce istifa eden belediye meclis üyesi Ümit Bahtiyar şaşırttı.

Birkaç gün önce DP’liydi şimdi ise MHP’nin adayı

DP’den seçime girmesi beklenirken, MHP’nin Denizli Belediye Başkan adayı oldu. Bahtiyar, transfer hızıyla eski partisinde soğuk duş etkisi yarattı. DP İl Başkanı Zafer Bakırsoy, hem onu hem de MHP yönetimini eleştirdi. Bakırsoy, bu durumun siyasi ahlaka sığmadığını söyledi, “MHP’yle seçim ittifakı konusunda sürdürdüğümüz görüşmeler bu noktadan itibaren sona ermiştir” dedi.

Haberin Devamı

AKP, Karşıyaka’da rozet takma töreni
AKP Karşıyaka teşkilatı, yeni katılımlarla güçlendi. Eskişehirliler Derneği Başkanı Hüseyin Engin, Anadolu Kültürünü Sevenler Vakfı Başkanı Mehmet Çetin ve her iki kuruluşa üye çok sayıda kişi, törenle AKP’ye girdi. Hüseyin Engin, Karşıyaka Belediye Meclis üyeliği için de başvuruda bulundu. İl Başkanı Aydın Şengül, “Gelecek nesillere aydınlık bir Türkiye bırakma sevdalısıyız” dedi.