EgeBalıkesirspor 6 haftadır kayıp!

Balıkesirspor 6 haftadır kayıp!

12.04.2017 - 02:57 | Son Güncellenme:

Fatih Tanfer: Balıkesirspor’u anlamak mümkün değil. Defalarca yazdım.

Balıkesirspor 6 haftadır kayıp

Elinde çok yetenekli oyuncular var. Hani bir benzetme vardır: Un var, yağ var, şeker var nedense tatlı bir türlü olmuyor. Son 7 maçta mucize olmazsa bu 34 puanla maalesef Play Off hedefinden uzaklaştı. Bazı futbolcuların dalgalı performansları, bazılarınında erken tatile çıkmaları, takımı bu hale getirdiğini düşünüyorum. Aslında iddiasız bir Balıkesirspor düşünemiyordum, ancak oldu.

Haberin Devamı

Mehmet Demirtaş: Kendi evinde Denizlispor’a 2-1 yenilerek Play Off ümitlerini tüketen Balıkesirspor, ligin bitimine 7 hafta kala adeta korku tüneline girdi. Balıkesirspor’un son 7 maçının 4 küme düşme hattındaki takımlarla olması, gözden kaçmamalı. Gaziantep BŞB, Şanlıurfaspor ve Elazığspor ile deplasmanda, Manisaspor ile iç sahada oynanacak maçlar Balıkesirspor’un kaderini belirleyecek. Kırmızı beyazlı ekibin kalan diğer 3 maçının, ikisinin Play Off mücadelesi veren Bolu ve Ümraniye ile olması da, kıran kırana bir fikstürün kendilerini beklediğini gösteriyor.

Bülent Buda: İlk 45 dakika abandı Denizlispor’un üzerine, neredeyse tek kale oynadılar. Bir attılar, üç atmaları işten değildi. Bekamenga, Burak, Abdülkadir haftalardır suskun. Can Hoca’nın seçenek sorunu var belli oluyor. Ancak bir takım maçın ikinci yarısında böylesine olumsuz bir kimliğe nasıl bürünür. Mehmet Boztepe oyuna hamle düşünüldüğünde, neden akla ilk gelen isim olur. Bazı futbolcuların dokunulmazlığı mı var? Fırsatlar geliyor atamıyorlar. Rakip toparlanıyor, üstüne geliyor, hatalar başlıyor. Demek ki Balıkesir, kırılgan ve de kolay çözülen bir takım.