DünyaŞimdi de Kral Charles'ın yüzüne hapşırdılar!

Şimdi de Kral Charles'ın yüzüne hapşırdılar!

23.10.2024 - 09:43 | Son Güncellenme:

İngiltere Kralı 3. Charles ve Kraliçe Camilla, dün Avustralya'yı ziyaret etti. Canberra'daki Avustralya Savaş Anıtı'na çelenk bıraktı ve yüzlerce kişiyi selamladı. O esnada öyle bir şey yaşandı ki kral şaştı kaldı. İşte detaylar..

Şimdi de Kral Charlesın yüzüne hapşırdılar

İngiltere Kralı 3. Charles, Avustralya ziyaretinde vatandaşlara selam verdiği esnada kalabalığın içinde bulunan bir alpakayı sevdi.

Haberin Devamı

Kral Charles alpakanın burnunu okşadığı sırada hayvan yüksek sesle kralın yüzüne hapşırdı. İrkilen Charles kalabalığı kahkahaya boğdu. O anlar kameralara yansıdı.

"SEN BENİM KRALIM DEĞİLSİN"

Kral Charles daha sonra Avustralya Başbakanı Anthony Albanese tarafından düzenlenen Parlamento Binası'ndaki resepsiyona gitti.

Avustralya'daki bazı isimler Charles'ın ziyaretine tepki gösterdi. Resepsiyona, altı Avustralya eyaletinin hükümet lideri katılmayı reddetti.

Parlamentodaki monuşmasının hemen ardından bağımsız bir senatörün protestosuyla karşılaştı. Aborjin senatör Lidia Thorpe, başkent Canberra'daki töreni yaklaşık bir dakika boyunca bağırarak böldü “benim kralım değilsin" sloganları attı, ardından güvenlik görevlileri tarafından dışarı çıkarıldı.