DünyaObama Eminem ile rap yaptı, Trump hakaret yağdırdı!

Obama Eminem ile rap yaptı, Trump hakaret yağdırdı!

23.10.2024 - 13:40 | Son Güncellenme:

Dünyanın en ünlü rapçilerinden biri olan Eminem, Demokrat aday Kamala Harris'e destek verdiğini açıkladı. Eminem, memleketi Detroit'te düzenlenen bir etkinlikte eski ABD Başkanı Barack Obama ile bir araya geldi. Eski ABD başkanı Donald Trump ise Obama'ya hakaret yağdırdı..

Obama Eminem ile rap yaptı, Trump hakaret yağdırdı

DIŞ HABERLER SERVİSİ- 51 yaşındaki dünyaca ünlü rapçi Eminem, seçim yarışında Kamala Harris'e destek verdiğini açıkladı.

Haberin Devamı

Kamala Harris'i cumhurbaşkanı olarak desteklediğini açıklayan Eminem, memleketi Detroit'te düzenlenen bir etkinlikte eski ABD Başkanı Barack Obama ile bir araya geldi.

Eminem sahnede Obama'ya övgü yğdırdı. Obama'yı bu seçimin demokrasinin geleceği için ne kadar önemli olduğunu ifade ederek tanıttı. Sahneye çıkan Obama ise Eminem'in "Lose Yourself" parçasının bazı bölümlerini seslendirdi.

Harris'i desteklediğini açıklayan ünlü isimler arasında Taylor Swift, Beyonce, Cher, Olivia Rodrigo, John Legend, Cardi B, Kesha, Billie Eilish, Chappell Roan, Bruce Springsteen ve Neil Young gibi isimler de var.

New York Post gazetesinin haberine göre, bu buluşme eski ABD başkanı Donald Trump'ı kızdırdı,Trump, Kuzey Carolina Greensboro'daki bir mitingde yaptığı konuşmada, Obama'nın Harris'e desteğine sert tepki gösterdi.

Haberin Devamı

Obama Eminem ile rap yaptı, Trump hakaret yağdırdı

BENCE O GERÇEK BİR PİSLİK!

Trump, eski Başkan Obama'ya karşı "Bence o (Obama) gerçek bir pislik çünkü son birkaç gündür onu kampanya yaparken izledim" ifadesini kullandı.

Obama Eminem ile rap yaptı, Trump hakaret yağdırdı

Trump, "Son birkaç gündür kampanyasını izledim, ne kadar bölücü biri olduğunu gördüm. Bu ülkeyi böldü, kendisi ve küçük grubu umurunda bile değil. Korkunçtu" diye konuştu. Obama'nın Harris için kampanya yürütmeye başladığını çünkü Harris'in "kampanya yürütmekten aciz olduğunu" iddia etti.