Dünya'Kanserim' deyip başka kadınlarla aldattı! İhanetin kanıtı telefondan çıktı, yasak aşkıyla tatile bile gitmiş

'Kanserim' deyip başka kadınlarla aldattı! İhanetin kanıtı telefondan çıktı, yasak aşkıyla tatile bile gitmiş

19.07.2024 - 12:07 | Son Güncellenme:

Genç kadının dört aydır beraber olduğu erkek arkadaşı, bir gün işten döndüğünde ona kanserden öleceğini söyledi. Sevgilisinin ölümcül hastalığın pençesinde olduğu düşüncesiyle yıkılan genç kadını şoke edici bir sürpriz bekliyordu...

Kanserim deyip başka kadınlarla aldattı İhanetin kanıtı telefondan çıktı, yasak aşkıyla tatile bile gitmiş

ABD'de yaşayan genç bir kadın, eski erkek arkadaşının ihanetini perdelemek için ölümcül hastalık numarasına başvurmasıyla yıkıldı. Hayley Davies adındaki genç kadının, dört aydır ilişki yaşadığı erkek arkadaşı, bir gün korkunç bir açıklamayla işten döndü. Buna göre, sevgilisi kanser olduğunu öğrenmişti.

Haberin Devamı

'BUNDAN ÖLECEĞİM'

Sevgilisi, ilişkilerinin başlangıcından bu yana sırt ağrısından şikayet ediyordu ancak şimdi bunun çok daha kötü bir şey olduğunu anlatıyordu...

Yaşadıklarını anlatan genç kadın şöyle konuştu:

"Bir gün bana, 'Biliyorsun sırtım kötü, aslında kemik kanseri ve bundan öleceğim' dedi. "Elbette yalan söylediğini düşünmedim. Ona, 'Eğer gelmemi istediğin bir randevun varsa bana haber ver' dedim. Onun yanında olmayı gerçekten çok istedim."

KANIT İSTEDİ

Kanserim deyip başka kadınlarla aldattı İhanetin kanıtı telefondan çıktı, yasak aşkıyla tatile bile gitmiş

Ancak Hayley'nin 23. doğum gününde, erkek arkadaşı kanser ilaçları sebebiyle kendisini iyi hissetmediğini söyleyerek doğum günü partisini erkenden terk edince genç kadın kuşkulanmaya başladı. İşte o zaman aldığı ilacı kendisine göstermesini istedi ve sevgilisi de bir antibiyotik şişesini göstererek, içini boşaltıp kanser ilaçlarını koyduğunu söyledi.

Genç kadın, "Ondan kanıt istediğimde bile kendimi kötü hissettim" dedi ve şöyle devam etti:

"Ancak akla yatmayan şeyler vardı. Gerçek bir ilaç şişesi bile olmadığı için, davranışlarındaki diğer tuhaflıklara dikkat etmeye başladım. Bir gece bana video göndermiyordu ve bunun tuhaf olduğunu düşündüm çünkü bana her zaman video gönderirdi. Sebebini sordum, o da 'bir arkadaşıyla' olduğunu söyledi. Bununla ilgili olay çıkarmadım çünkü onun kanıtları saklamaya çalışmasını istemedim, fakat bir daha fırsat bulduğumda telefonunu incelemeye karar verdim."

PLANINI İŞLEME KOYDU

Böylece gerçekte neler olup bittiğini öğrenmek için planını işleme koydu. Genç kadın, ertesi gün erkek arkadaşıyla görüştüğünde kendisinin güneşlendiğini kaydetti. "Cilt kanseri olduğu için güneşe çıkamayacağını söylemeye çalıştı ama bana kemik kanseri olduğunu söylemişti" dedi.

Haberin Devamı

Hayley bir şeyler saklamaya çalıştığını hissediyordu ve ona telefonunu kendisine vermesini söyledi. Sevgilisinin bir önceki gece neler yaptığını öğrenmek için hemen galerisine girdi. Galeride fotoğrafları gördüğü an acı gerçekle yüzleşti. Erkek arkadaşının başka bir kadınla randevuda çekilmiş fotoğrafları vardı.

"Evin içine koştum, kapıları kilitledim ve telefonunu incelemeye başladım. Çılgıncaydı, o kadar çok kız vardı ki... Hatta onlarla seyahate bile çıkmıştı. Sonra 'Eşim' diye kayıtlı birinden bildirim geldi. Açtım ve 'Seni seviyorum' yazıyordu."

Hayley hemen gizemli kız arkadaşı aradı ve erkek arkadaşının aldatmacasının ne kadar derine gittiğini anlamak için iki kadın birlikte çalıştılar. Hayley ona kanseri sorduğunda diğer kız arkadaşı bu konuda hiçbir şey bilmediğini aktardı.

Böylece adamın yalanlar ağı deşifre olmaya başladı. Hatta diğer kız arkadaşına birden fazla mülke sahip olduğu konusunda yalan söylediğini dahi öğrendi. Onunla yüzleştiğinde ise tüm bunlara rağmen, kanser teşhisini uydurduğunu veya ayrılıkları sırasında Hayley'e sadakatsiz davrandığını asla itiraf etmedi.

Hayley daha sonra sosyal medyada 830 binden fazla takipçiden oluşan bir kitleye sahip oldu, eski sevgilisi ise ona ulaşarak eğer beraber çektikleri viral bir TikTok videosu olmasaydı bunu başaramayacağını öne sürdü ve ondan maddi yardım istedi.

Haberin Devamı

Hayley ise ona şöyle cevap verdi:

"İki mülkün var, iyi durumda değil misin?"