Dünya'Anne evde bir adam var!' Gece yarısı 03.00'te telefonu çaldı, arayan kızıydı

'Anne evde bir adam var!' Gece yarısı 03.00'te telefonu çaldı, arayan kızıydı

05.08.2024 - 12:21 | Son Güncellenme:

Yatağında uyuduğu sırada kızından gelen telefonla vücudundaki kanın çekildiğini hissetti. Kızı evlerinde, 'yabancı bir adam' olduğunu söylüyordu. Kar maskeli adamın tüyler ürperten görüntüleri evdeki kamera sayesinde gözler önüne serildi.

Anne evde bir adam var Gece yarısı 03.00te telefonu çaldı, arayan kızıydı

Laura Hind gece yarısı saat 03.00 sularında korku içindeki kızından telefon aldığında İngiltere'deki evinde derin bir uykudaydı. Perişan haldeki kızı annesine evlerinde yabancı bir adamın olduğunu haber vererek uyarmak için aramıştı.

Haberin Devamı

'EVDE BİRİ VAR'

Kan donduran kamera görüntüsü kar maskesi takan hırsızın evde olduğu anları ortaya koydu. Evin içinde dolaşan hırsız sonunda Hind'in çantasını ve araba anahtarlarını dışarıda bekleyen suç ortağına verdi, ardından çaldığı arabayla olay yerinden uzaklaştı.

36 yaşındaki Hind, gece saatlerinde 14 yaşındaki kızından 'Evde biri olduğunu' haber veren tüyler ürperten telefonu aldığında yatağında uyuyordu. Arka bahçelerindeki kulübede uyuyan kızı, hırsızın pencereden içeri girdiğini fark etti ve derhal annesini uyardı.

'EVİMİ SATIP TAŞINMAK İSTİYORUM'

Anne evde bir adam var Gece yarısı 03.00te telefonu çaldı, arayan kızıydı

İki çocuk annesi Laura, mahallerinde bu olayın ilk kez yaşanmadığını söyledi ve araçlarının son 18 ayda çalınan ikinci araba olduğunu kaydetti.

"İlk başta şoke oldum ama artık sindirmeye başladım, sadece evimi satıp taşınmak istiyorum. Bu durum çevremdeki beş kişinin başına geldi. Korkutucu."

Laura arabasını bulmak için sosyal medya üzerinden yardım istedi ve arabayı geri almayı başardı, ancak hırsız hala yakalanamadı.