CaddeÜçüncü kez hamile olduğunu açıklamıştı! Cardi B, 7 yıllık eşinden boşanıyor

Üçüncü kez hamile olduğunu açıklamıştı! Cardi B, 7 yıllık eşinden boşanıyor

02.08.2024 - 11:46 | Son Güncellenme:

Dünyaca ünlü rapçi Cardi B ve Offset için yolun sonu yine geldi. Instagram hesabından hamile olduğunu açıklayan Cardi B'nin temsilcisi, geçtiğimiz gün çiftin boşanma davası açtığını doğruladı.

Üçüncü kez hamile olduğunu açıklamıştı Cardi B, 7 yıllık eşinden boşanıyor

Tam adı Belcalis Marlenis Almánzar Cephus olan ABD'li rapçi Cardi B, 2017’de meslektaşı Offset ile dünyaevine girmişti. İkilinin Kulture adını verdikleri bir kızları olmuştu.

Haberin Devamı

Ünlü çift, 2020'de boşanmaya karar vermiş; ancak ayrılığa fazla dayanamayıp tekrar bir araya gelmiş ve 2021'de ikinci çocukları Wave'i kucaklarına almıştı.

BEKLENEN BİR KARARDI

Aşklarına ikinci şansı veren Cardi B ile Offset'in ilişkilerinde her şey yolunda gibi görünüyordu. TMZ'den alıntılanan habere göre çift boşanma kararı aldı. Bu ayrılığın altında herhangi bir ihanetin söz konusu olmadığı ve beklenen bir karar olduğu açıklandı.

31 yaşındaki Cardi B'nin, çocuklarının velayetini talep ettiği de bildirildi.

ŞANS VERDİLER AMA OLMADI

Dış basına açıklama yapan kaynaklar, çiftin yılın ilk yarısında işleri yoluna koymaya çalıştıklarını ancak aralarındaki mesafenin giderek açıldığını söyledi. Cardi B. ile Offset'in ayrıca 'dostça ayrılıyoruz' dediği de belirtildi.

Haberin Devamı

ÜÇÜNCÜYE HAMİLEYKEN BOŞANIYOR

Dava açtığı ortaya çıkan Cardi B., ayrılık kararıyla konuşulurken bir de hamile olduğunu duyurdu. Belirginleşen karnıyla pozlar veren Cardi B. şu ifadeleri kullandı:

 

Her sonla birlikte yeni bir başlangıç gelir! Bu mevsimi seninle paylaştığım için çok minnettarım, bana daha fazla sevgi, daha fazla hayat getirdin ve en önemlisi gücümü yeniledin!Bana her şeye sahip olabileceğimi hatırlattın! Bana hayat, aşk ve tutkum arasında asla seçim yapmak zorunda olmadığımı hatırlattın! Seni çok seviyorum ve başarmama yardım ettiğin, beni yapmaya zorladığın şeye tanık olmanı sabırsızlıkla bekliyorum! Hayatın iniş çıkışlarıyla başa çıkmak ve pes etmek çok daha kolay, ama sen, kardeşin ve kız kardeşin bana neden bunları aşmaya değer olduğunu gösterdiniz!

Üçüncü kez hamile olduğunu açıklamıştı Cardi B, 7 yıllık eşinden boşanıyor