CaddeTuğçe Tayfur, Ferdi Tayfur'la tartışmasının perde arkasını anlattı! 'Beni harcamış gibi oldu'

Tuğçe Tayfur, Ferdi Tayfur'la tartışmasının perde arkasını anlattı! 'Beni harcamış gibi oldu'

27.08.2024 - 17:53 | Son Güncellenme:

Nisan ayında babası Ferdi Tayfur ile karşı karşıya gelmişti. Baba-kızın arasında neler olduğu merak edilirken, Tuğçe Tayfur'dan konuyla ilgili yeni bir açıklama geldi. Tayfur, aralarındaki kırgınlığın perde arkasını anlattı.

Tuğçe Tayfur, Ferdi Tayfurla tartışmasının perde arkasını anlattı Beni harcamış gibi oldu

Ferdi Tayfur ve Necla Nazır'ın kızları Tuğçe Tayfur'un geçtiğimiz aylarda babası ile sorunlar yaşadığı iddia edilmişti. Bir süredir gözlerden uzak bir hayat süren ve kızının düğününe katılmamasıyla dikkat çeken Ferdi Tayfur, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla şaşırtmıştı.

Haberin Devamı

"NEDEN KAÇTIĞIMI ŞİMDİ ANLADINIZ MI?"

Usta sanatçı, Instagram sayfasından "Zamanında neden bırakıp kaçtığımı şimdi anladınız mı?" mesajını yayınlamıştı.

Tuğçe Tayfur, Ferdi Tayfurla tartışmasının perde arkasını anlattı Beni harcamış gibi oldu

Tuğçe Tayfur, bu paylaşımın arkasında babasının basın danışmanı Şirin Gözalıcı'nın olduğunu düşünerek, isim vermeden Gözalıcı’yı hedef aldığı paylaşımlar yapmıştı.

"O YAZIYI BEN YAZDIM"

Ancak Ferdi Tayfur, bir video mesaj yayınlayarak; söz konusu paylaşımın kendisine ait olduğunu doğrulamıştı. Ünlü isim, açıklamasında şu ifadelere yer vermişti:

Az önce bir yazı yayınlattım. Şirin'e yazdırdım. O yazıyı ben yazdım. Söylediğim de şu; kim ne yapar, kendine yapar. Dünyada ve ahirette kim ne yapar, kendine yapar. Başka söyleyecek sözüm yok. Hepinizi gözlerinizden öpüyorum.

Tuğçe Tayfur, Ferdi Tayfurla tartışmasının perde arkasını anlattı Beni harcamış gibi oldu

"KIRGINIM"

Baba-kızın arasında neler olduğu merak edilirken, Tuğçe Tayfur'dan konuyla ilgili yeni bir açıklama geldi. Bazı sosyal medya kullanıcılarının kendisine; "Babanı üzme" gibi mesajlar yazması üzerine bir video yayınlayan Tayfur, şöyle konuştu:

'Babanla kavga etme' gibi yorumlar alıyorum. Ben babamla kavga etmedim. Yanındaki şahısla kavga ettim. Şirin, bu olayı kullanarak babamı dâhil etti. Babamın hesabından saçma sapan bir şey yazdı, sonra da video çektirdi ona. Babamın benim yanımda olmasını isterdim, beni harcamış gibi oldu. Kırgınım.

Yazarlar