Cadde‘Tenis oynamayı bırakabilirim’

‘Tenis oynamayı bırakabilirim’

28.06.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

ABD’li Serena Williams, eşiyle ikinci bebeği düşündüklerini ve böyle bir durumda tenisi bırakabileceğini açıkladı.

‘Tenis oynamayı bırakabilirim’

Serena Williams, InStyle dergisinin ağustos sayısına kapak oldu. Geçtiğimiz eylül ayında kızı Alexis Olympia’yı kucağına alan sporcu, anneliği sevdiğini ve daha çok çocuk istediğini söyledi. 36 yaşındaki Williams, “Şu anda çalışmıyor olsaydım, kesinlikle hamile olurdum. Doğuma kadar çok rahat bir hamilelik dönemi geçirdim. Sonrası da öyle oldu. Bir bebeğim daha dünyaya gelirse, tenis oynamaya devam eder miyim bilmiyorum” açıklamasıyla şaşırttı.

Haberin Devamı

Eşi Alexis

Ohanian ile tanıştıktan kısa bir süre sonra ona aşık olduğunu belirten sporcu, “İçimden bir ses onunla evleneceğimi, buna henüz hazır olmadığımı ama yine de evleneceğimizi söylüyordu” şeklinde konuştu.

Doğumdan sonra kortlara dönen başarılı tenisçi Serena Williams, sabah erkenden egzersiz yapmak için evden çıktığını, öğle saatlerinde dönerek, vaktini kızıyla geçirdiğini söyledi.

KEŞFETYENİ
Sinirlerine hakim olamadı! Seyircisine sert tepki gösterdi
Sinirlerine hakim olamadı! Seyircisine sert tepki gösterdi

Cadde | 20.04.2025 - 10:29

'Çalkala', 'Pırlanta', 'Nazar', 'Ders Olsun', 'İntikam', 'Gölge' gibi şarkılarıyla hafızalara kazınan şarkıcı Demet Akalın, geçtiğimiz akşam Nevşehir'de sahne aldı. Mekanda sigara içenlere tepki gösteren ünlü şarkıcının o halleri gündem oldu.