CaddeShow'un olaylı dizisi 'Roman Havası'nın yayın hayatı sona erdi!

Show'un olaylı dizisi 'Roman Havası'nın yayın hayatı sona erdi!

07.01.2015 - 09:03 | Son Güncellenme:

Show TV'nin, Yalova'daki Roman vatandaşlarımızın yol kapatıp protesto etmek zorunda kaldığı Roman Havası dizisi sonunda tepkilere daha fazla direnemedi ve yayından kaldırıldı.

Showun olaylı dizisi Roman Havasının yayın hayatı sona erdi

Star gazetesinin haberine göre; Show TV ekranlarında yayınlanan ve ilk yayınlandığı günden itibaren büyük tepki çeken "Roman Havası" dizisi yayından kaldırıldı.

Yapımcılığını Erler Film’in üstlendiği, başrollerini Oya Başar, Cezmi Baskın, Petek Dinçöz, Levent Ülgen ve Günay Karacaoğlu gibi isimlerin paylaştığı Roman Havası, ilk bölümüyle reytinglerde çok iyi bir başlangıç yapsa da eleştirilerin odağı olmuştu.

Haberin Devamı

Daha sonra bir türlü istediği reytingleri alamayan dizi gün değiştirmiş ve Cumartesi akşamı saat 21.45'e kaydırırılmıştı.

Son gelen reytinglerde kötü çıkınca dizi sona erdirildi.

KEŞFETYENİ
Tolga Sarıtaş baba oluyor! Bebek haberi sonrası ilk paylaşım
Tolga Sarıtaş baba oluyor! Bebek haberi sonrası ilk paylaşım

Cadde | 20.04.2025 - 12:15

Şimdilerde TRT'de yayınlanan Teşkilat dizisinde başrol oynayan ve Altay karakterine can veren Tolga Sarıtaş ve eşi Zeynep Mayruk'un bebek bekledikleri iddia edildi. Çiftin çıkan haberler sonrası sosyal medya paylaşımları dikkatlerden kaçmadı.