CaddeÖzgü Namal: Setleri özlemişim!

Özgü Namal: Setleri özlemişim!

22.08.2024 - 07:36 | Son Güncellenme:

Uzun süre gözlerden uzak bir yaşamı tercih eden Özgü Namal, dokuz yıl sonra yeni bir dizi için kamera karşısına geçmişti. Önceki gün Nişantaşı'nda görüntülenen Namal, setleri özlediğini belirtti.

Özgü Namal: Setleri özlemişim

'Yeditepe İstanbul', 'Organize İşler', 'Kurtlar Vadisi', 'Beynelmilel', 'Mutluluk' ve 'Hanımın Çiftliği' gibi projelerde yer alan Özgü Namal, 6 Ekim 2020'de eşi Ahmet Serdar Oral'ı kalp krizi nedeniyle kaybetmişti.

Haberin Devamı

Evlendikten sonra kariyerinin zirvesinde olmasına karşın daha huzurlu bir hayatı seçip oyunculuğa ara veren Özgü Namal, eşinin vefatından sonra İstanbul'a dönmüştü.

Özgü Namal: Setleri özlemişim

"HER ŞEY YOLUNDA"

Şimdilerde 'Kızıl Goncalar' dizisinde yer alan oyuncu, geçtiğimiz gün Nişantaşı City's'de objektiflere takıldı.

Ayaküstü gazetecilerle konuşan ünlü isim, oyuncu, "Sezon harikaydı. Senaryo geldi, provalara başladık. Her şey yolunda... Sevenlerimiz bekliyor, bomba gibi dönüyoruz" dedi.

Özgü Namal: Setleri özlemişim

"ÇALIŞMAK HER ZAMAN GÜZELDİR"

Bir reklam filmi için süper kahraman rolüne bürünen Namal, "Harika bir kampanya yaptık. Yakında ekranda olacak" diye konuştu.

Özgü Namal: Setleri özlemişim

Oyuncu, "Uzun bir aradan sonra hızlı bir giriş yaptınız. Setleri özlemiş misiniz?" sorusuna, "Hızlı giriş yaptım. Setleri özlemişim. Çalışmak her zaman güzeldir" yanıtını verdi.

Yazarlar