CaddeOğlu için özel gösterim yaptı

Oğlu için özel gösterim yaptı

26.02.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Engin Keçeli, oğlu Ali’nin oynadığı vizyonda olan ‘Görevimiz Tatil’ filmini arkadaşlarıyla izlemek için özel gösterim düzenledi

Oğlu için özel gösterim yaptı

Seba İnşaat’ın ortaklarından Engin Keçeli, oğlu Ali’nin başrollerini Demet Akbağ ve Zafer Algöz’ün paylaştığı ‘Görevimiz Tatil’ filmini arkadaşlarıyla izlemek için Vadistanbul AVM’de sinema salonu kapattı. Engin Keçeli ve eşi Selen Keçeli, cemiyet hayatından Revna Demirören, Sitare Kalyoncuoğlu, İzzet - Didem Antebi çifti gibi misafirlerini ağırlayarak filmi izledi. Projede Ali Mutlu karakterini canlandıran Keçeli, “İki usta oyuncuyla çalıştığım için çok mutluyum. Annem 20 gün boyunca, İzmir Birgi’deki çekimlerde yanımda kaldı. Ailem oyunculuğumu destekliyor, o yüzden kendimi çok şanslı hissediyorum” dedi.

Haberin Devamı

Annesi yalnız bırakmıyor

Annesi Selen Keçeli ise, “Biz her zaman çocuğumuzun arkasındayız. Zaten, ‘Frankenstein’ tiyatro oyununun turnelerinde de yalnız bırakmıyorum. Ali yolunu çok önceden çizdi. 11 yaşında profesyonel olarak sahneye çıkmaya başlamıştı. İnşallah yolu hep böyle açık olur” diye konuştu.

Ali Keçeli, filmde Demet Akbağ ve Zafer Algöz’ün tablet bağımlısı oğlu Ali Mutlu karakterine hayat veriyor.

Oğlu için özel gösterim yaptı