Şampiyonlar LigiReal Madrid'den Halil Umut Meler tepkisi

Real Madrid'den Halil Umut Meler tepkisi

18.09.2024 - 14:59 | Son Güncellenme:

Real Madrid teknik direktörü Ancelotti'nin maçın ardından tepki gösterdiği hakem Halil Umut Meler'in yönetimi İspanyol basınından da geçer not alamadı 'Bernabeu'daki performansı pek beğenilmedi' yorumu yapıldı.

Real Madridden Halil Umut Meler tepkisi

 

Real Madrid, Şampiyonlar Ligi'nde sezonun ilk maçında sahasında Stuttgart'ı 3-1 mağlup etti. Maçın hakemi Halil Umut Meler'in performansı ise İspanya'da beğenilmedi, ülke basınında çıkan haberlerde eleştirildi.

Haberin Devamı

La Galerna'daki haberde Türk hakemin sonrasında VAR kararıyla iptal ettiği penaltı kararı, ikinci yarıda ev sahibi ekip lehine çıkardığı kartlar eleştiri konusu oldu 'Halil Umut Meler'in Bernabeu'daki performansı pek beğenilmedi' yorumu yapıldı.

Ancelotti azarlamaya gitti

As gazetesinde 'Ancelotti hakeme kızdı' başlığıyla yayınlanan haberde "Stuttgart'a karşı oynanan maçın sonunda seyirciler alışık olmadıkları bir manzarayla karşılaştı. Bitiş düdüğünün ardından Carlo Ancelotti hakem Halil Umut Meler'i azarlamak için sahaya girdi, hakemle sert bir şekilde tartıştı" ifadeleri kullanıldı.

Meler tarafından sarı kart da gösterilen Real Madrid hocasını en çok kızdıran pozisyonlar arasında, takımı lehine verilmeyen iki olası penaltı vardı; biri Rüdiger'e verilen ancak VAR'ın düzelttiği ve diğeri daha önce Jude Bellingham'a yapılan hareket olduğu aktarıldı.

Haberin Devamı

Arda Kardeşler'e sürekli tepki

Maçın dördüncü hakemi Arda Kardeşler'in de Carlo Ancelotti'nin öfkesinden nasibini aldığı, İtalyan teknik adamın saha kenarındaki Türk hakemle de maç boyunca sürekli tartıştığı ve sık sık şikayetlerde bulunduğu ifade edildi.