CaddeNeslihan Atagül’e Tokyo’dan ödül

Neslihan Atagül’e Tokyo’dan ödül

29.10.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

Yeşim Ustaoğlu’nun yönettiği “Araf”ın başrol oyuncusu Neslihan Atagül, 20-28 Ekim tarihlerinde düzenlenen 25. Tokyo Uluslararası Film Festivali’nden En İyi Kadın Oyuncu Ödülü ile döndü.

Neslihan Atagül’e Tokyo’dan ödül

İlk gösterimini Venedik Film Festivali’nin ‘Ufuklar’ adlı bölümünde yapan “Araf”, geçtiğimiz hafta Abu Dabi Film Festivali’nden En İyi Film Ödülü aldı. Neslihan Atagül ise 8 Ekim’de Moskova Morrow Film Festivali’nden aldığı ‘şimdinin ve geleceğin en iyi oyuncusu’ ödülünün yanı sıra bu yılki Adana Altın Koza’da da ‘Umut Veren Kadın Oyuncu’ seçilmişti. Atagül, “Araf”ta 24 saat açık bir mola yerinde çalışan ve burada duran bir kamyon şoförüne (Özcan Deniz) âşık olan bir kızı canlandırıyor.

KEŞFETYENİ
Merve Boluğur paylaştı! Olay yorum: Abla korktum gece gece
Merve Boluğur paylaştı! Olay yorum: Abla korktum gece gece

Cadde | 12.03.2025 - 11:59

Uzun zamandır ekranlarda yer almayan fakat sosyal medyayı sık kullanan Merve Boluğur'dan yeni paylaşım geldi. Gece saatlerinde paylaşım yapan Merve Boluğur'a şoke eden yorum yapıldı.

Yazarlar