15.11.2007 - 00:00 | Son Güncellenme:
Dedeman İstanbul'da bulunan Turkuaz Restaurant, 19 Kasım - 17 Mart tarihleri arasında pazar hariç her gün 19.00-23.00 saatlerinde "Rakı, Roka ve Balık Günleri" düzenliyor. Şef Adnan Öztürk'ün bu günler için hazırladıÇı mönüde şunlar var: Balık tarator, lakerda, söÇüş karides, uskumru dolması, somon füme, marine levrek, hamsi turşusu, deniz mahsulleri, pilaki, patlıcan közleme, mamzana, safranlı balık konsome, kalamar tava, karides güveç, safranlı balık konsome, kalamar tava, karides güveç, balıklar (hamsi tava veya buÇulama, palamut, barbun, mezgit, tekir, çinakop, kalkan ızgara veya tava, levrek, çipura, somon) ve tatlılar (irmik helvası, limonlu tahin helvası ve meyve). Balık fiyatları günlük olarak belirleniyor. (0212) 337 45 00