CaddeKendini Boğaz'ın serin sularına bırakmıştı! 'Annem gerçekten çok kızdı'

Kendini Boğaz'ın serin sularına bırakmıştı! 'Annem gerçekten çok kızdı'

18.09.2024 - 11:49 | Son Güncellenme:

Şarkıcı Edis, uzun bir aradan sonra Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Tiyatrosu'nda dinleyicisiyle buluştu. Yoğun ilgi gören konseri izlemeye gelenler arasında Berrak Tüzünataç da vardı. Geçtiğimiz günlerde İstanbul Boğazı'nda yüzen oyuncu, annesi tarafından azarlandığını söyledi.

Harbiye'de gerçekleştirilen Edis konserine oyuncu Berrak Tüzünataç da katıldı. Ünlülerin akın ettiği konserde eğlenceli anlar yaşandı.

Haberin Devamı

Konserde keyifli anlar yaşayan Tüzünataç, "Edis ile her zaman çok eğleniyorum, harika bir insan, Edis ve arkadaşlarımızla güzel bir tatil yaptık, her zaman yanındayım arkadaşımın" dedi.

Gazetecilerin Ediz'in kaslarıyla ilgili sorusuna ünlü oyuncu, "Bakarsan bağ bakmazsan dağ olur" diyerek esprili bir cevap verdi.

Kendini Boğazın serin sularına bırakmıştı Annem gerçekten çok kızdı

"KEYFİM YERİNDE"

Fit haliyle dikkat çeken Tüzünataç, 'Biraz daha zayıflamış gördük sizi. Fit haliniz sırrı nedir?' sorusu üzerine, "Benim hatta bir başkasının kilosunun konu olmamasını rica ediyorum, kendimi iyi hissediyorum, keyfim yerinde" açıklamasını yaptı.

Kendini Boğazın serin sularına bırakmıştı Annem gerçekten çok kızdı

"KİMSEYE TAVSİYE ETMEM"

Geçtiğimiz günlerde Boğaz'da yüzmesiyle çok konuşulan oyuncu, "Annem herhalde en son 10 yaşında bana bu kadar çok kızmıştır, gerçekten çok kızdı, 'Evladım sen aklını mı yitirdin?' dedi ama göründüğü kadar şuursuz bir hareket değildi, göründüğü kadar da korkutucu değildi ama kimseye tavsiye etmiyorum, yanlış örnek olmak istemem" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

'AŞK' SORUSUNA YANIT!

Gazetecilerin özel hayatıyla ilgili sorulara oyuncu "Yalnızlık çok keyifli, keyfim yerinde, arkadaşlarım ve dostlarımla mutluyum, evlenen çoğu arkadaşım sağlam ilişkileri olan kişilerdi, kimse mecbur değil evlenmeye ama ben de öyle bir şey yaşarsam olur tabi ki neden olmasın" diyerek cevap verdi.