CaddeKalçasını yaptırmıştı! Melek Mosso: Vücudumdan utanmıyorum

Kalçasını yaptırmıştı! Melek Mosso: Vücudumdan utanmıyorum

02.09.2024 - 14:23 | Son Güncellenme:

Melek Mosso, önceki akşam Kıbrıs'ta bulunan bir otelde sahne aldı. Siyah bir kıyafet tercih eden Mosso, konser öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Geçtiğimiz aylarda kalça estetiği yaptırdığını açıklayan ünlü isim, teknede bikinili halleriyle görüntülenmesi üzerine açıklama yaptı.

Kalçasını yaptırmıştı Melek Mosso: Vücudumdan utanmıyorum

Melek Mosso, önceki akşam Kıbrıs'ta izleyicisiyle buluştu. Siyah bir kıyafet ile sahneye çıkan Mosso, konser öncesi basın mensupları ile sohbet etti.

Haberin Devamı

30 Ağustos Zafer Bayramı'nda Kütahya'da 70 bin kişiye konser veren Melek Mosso, unutulmaz bir akşam yaşadığını ifade etti: "İnanılmaz güzel bir konserdi. Bayağıdır Kütahya'da konser vermemiştik. Gelen kitle beni inanılmaz etkiledi, çok güzeldi. Bir daha muhakkak gitmek istiyorum. Bu kadar önemli bir bayramı Anadolu halkı ile paylaşmak benim için ekstra güzeldi"

Kalçasını yaptırmıştı Melek Mosso: Vücudumdan utanmıyorum

"10 KİŞİYE DE KONSER VERİRİM"

Konserdeki seyirci sayısının kendisini etkilemediğini ifade eden Melek Mosso, "Son iki yılda seyirci sayımızı arttırdık. Daha büyük konserlerimiz de oldu. Amaç o coşkuyu hep birlikte hissetmek, sayı değil. Benim için önemli olan dinlemeye gelen seyirci. Gerekirse 10 kişiye de konser veririm" diye konuştu.

Kalçasını yaptırmıştı Melek Mosso: Vücudumdan utanmıyorum

"EKRANLARINIZDAN DEĞİL GÖZLERİNİZDEN İZLEYİN"

Haberin Devamı

Kalabalık halk konserlerinde seyircilerin sahneye fırlattığı eşyalar yüzünden zor anlar yaşayan sanatçıların olduğu hatırlatılan şarkıcı, "Öyle bir olayım olmadı. Bazen gençler telefon uzatarak bir şeyler yapmak istiyor. Ben "Biz de öyle şeyler yok' diyerek uyarıyorum. 'Telefonları ceplerinize koyun. Ekranlarınızdan değil gözlerinizden izleyin" diyorum. Onun dışında halkın kızı enerjimiz var. Onlarla iç içeyim. Sahneye çıktığımız zaman onlar ne istiyorsa o şekilde görünüp gereğini yaptığım için birbirimizden uzak olmuyoruz. Kimin ne fırlatacağını, psikolojisinin ne olduğunu bilmiyoruz ki. Senden nefret eden birisi olabilir. Biz bunlara mahal vermiyoruz olsa da içimizde hemen eritiyoruz" şeklinde konuştu.

"ŞAN DERSLERİ ALIYORUM"

Konserden konsere koşan Melek Mosso, "Bu tempoya nasıl dayanıyorsunuz?" sorusunu ise "Bugün üst üste olan beşinci konserimiz. Biraz yorgunluk var ama sahneye çıkınca onu siliyorum. Sesine, bedenime iyi bakıyorum. Düzgün beslenmeye çalışıyorum. Halen şan dersleri alıyorum. Ünlü olmadan önce de böyleydi. Ses kasını çalıştırmazsan o da çalışmaz" diye yanıt verdi.

Uzun yıllar vokalist kullanmayan sanatçı, önümüzdeki sene vokaliste kullanmaya başlayacağını söyledi: "Birileriyle çalışmak zaman istiyor. Ben de zamanında back vokal yaptım. Kendime göre, benim gibi çalışkan birileriyle çalışmak istedim. O yüzden bugüne kadar kullanmadım. Bu kış istiyorum. Hem uzak bir vokal teknikleri yapabilelim diye."

Haberin Devamı

Kalçasını yaptırmıştı Melek Mosso: Vücudumdan utanmıyorum

"KÖTÜ GÖRÜNÜYORUM DİYE ÜZÜLEMEM"

Melek Mosso, geçtiğimiz haftalarda tekne tatilinde görüntülenmişti. Mosso, "Kendinizi basında görünce ne hissettiniz?" diye soran muhabirlere "Yeni şarkımı kutluyorduk. Arkadaşlarım, kardeşim, kocam hepimiz birlikteydik. Çekilmekten gocunmadık. Saklayacak bir şeyim yok. Vücudumdan utanmıyorum. Kilo alsam da kendimi seviyorum, zayıf olsam da seviyorum. Bazen hepimizi kötü olmaya ihtiyacı oluyor. Saldım kötü görünüyorum diye üzülemem." yanıtını verdi.

Yazarlar