CaddeİMCE ALBÜMÜ

İMCE ALBÜMÜ

16.05.2013 - 19:50 | Son Güncellenme:

Üç yıldır müzik hayatına yurt dışında devam eden rock müziğin sevilen sesi Koray Candemir, yeni albümü ‘Yarım Kalan’ı önceki akşam İKSV Salon’da verdiği konserle tanıttı.

İMCE ALBÜMÜ

Birçok ünlü ismin katıldığı gecede, Melis Danişmend ‘Yeni Bir Gün’ şarkısını Candemir’le birlikte söyledi. Prodüktörlüğünü Mor ve Ötesi’nden tanıdığımız Burak Güven’in yaptığı albümde, 11 şarkı bulunuyor. Candemir’in şarkılarının bulunduğu albüme ayrıca, Harun Tekin, Esin İris ve Melis Danişmend söz ve besteleriyle katkıda bulundu. ‘Akrep ve Yelkovan’ adlı parçada Korhan Futacı’nın saksafonuyla yer aldığı albümde, Özdemir Asaf ve Aşık Veysel’in eserleri de bulunuyor.

KEŞFETYENİ
Evlerini yıktılar! Survivor'da bu da oldu: Bakanlık devreye girdi
Evlerini yıktılar! Survivor'da bu da oldu: Bakanlık devreye girdi

Cadde | 10.03.2025 - 10:49

Survivor 2025 tüm hızıyla devam ediyor. Batuhan ve Sema, adada ev yapmıştı. İkili yarışmada beklenmedik sürprizle karşılaştı.

Yazarlar