Cadde‘İçinde gerçek hayatı barındırıyor’

‘İçinde gerçek hayatı barındırıyor’

28.08.2024 - 07:02 | Son Güncellenme:

‘Bizi Birleştiren Hayat’ dizisinde Yasemin’i canlandıran Kayra Zabcı, “Proje, içinde gerçek hayatı barındıran bir yapım” dedi.

‘İçinde gerçek hayatı barındırıyor’

Kayra Zabcı, ‘Bizi Birleştiren Hayat’ dizisiyle ilk kez bir günlük projede başrol deneyimi yaşayacak. Oyuncu, Kanal D’de hafta içi her gün saat 11.00’da ekrana gelecek projede Yasemin karakterine hayat verecek. Zabcı, “Draması kuvvetli, kızgınlıkların ve kırgınlıkların olduğu bir diziyle geliyoruz. Herkesin hayatında kırmızı çizgileri vardır ya, Yasemin’in de kırmızı çizgisi ailesi diyebilirim. Dizide de Yasemin’in ailesi için verdiği mücadeleyi izleyeceğiz” dedi.

Haberin Devamı

Oyuncu, canlandırdığı karakterle empati yaptığına değinerek, “Aslında benzer noktalarımız var. Yasemin, gözyaşlarını içine akıtan, duvarları olan bir karakter, ben de dışarıda hep gülümserim ama içimde çok şey yaşarım. Yasemin’in insanlara karşı toleransı çok yüksek. Ben pek öyle değilim ama Yasemin gibi olmak isterdim. Seyircimizin Yasemin’i seveceğini düşünüyorum. Çünkü, ‘Bizi Birleştiren Hayat’, içinde gerçek hayatı barındıran bir dizi” ifadelerini kullandı.

Yazarlar